En oppklaring

I går fikk jeg denne kommentaren på "... Men du har jo sminka deg?" fra Mr. Mjølk: "Nice, så når du ikke har noe godt å svare, sletter du like gjerne kommentaren? You go girl! Gir meg virkelig et sinnsykt godt inntrykk av dagens feminister!"

Vet du hva, jeg er faktisk sint og provosert og det her gidder jeg ikke. Aller først skal du få et svar på kommentaren din, Mr. Mjølk, fordi jeg faktisk gidder, og så vil jeg si et par ting om kommentarfelt generelt. Det er på tide med en oppvask. 

Jeg sletter sjelden kommentarer og har ikke slettet Mr. Mjølk sin. "Mr. Mjølk" har aldri kommentert på det innlegget før, men kanskje du glemte at du kommenterte på "Trenger vi maskulinisme?" for det så jeg. Jeg vil påpeke at dette er faktisk min blogg. Alle som er innom er her frivillig, og jeg kan faktisk slette kommentarer når jeg føler det. Denne kommentaren er frekk og nedlatende og jeg ville slettet den om jeg ikke ville ha et eksempel. Hvorfor skulle jeg ikke slette ting fra kommentarfeltet? 

>Jeg har ingen forpliktelse om å svare noen som skriver noe i kommentarfeltet. Jeg gjør som regel det, og jeg streber etter å være så hyggelig jeg kan, selv når personen jeg prater med ikke er det. Derfor lar jeg noen ganger være å svare hvis noen ikke greier å holde en vennlig tone. News flash, kommentartrolls: dere snakker med ekte mennesker. Det er ikke noe vits i å gå ut fra det verste eller dømme noen før man faktisk vet hva de står for.

Til slutt: hvordan kan inntrykket ditt av feminister i dag hengsle på meg? Det er virkelig bare trist. Det finnes tusenvis av feminister, og hva de gjør med kommentarfeltet på sin egen blogg som du frivillig er inne på er virkelig ikke en basis for observasjon. Slutt. Nå. 

Jeg setter pris på debatt, og jeg deltar alltid når jeg får svar fra hyggelige mennesker. Opp gjennom tidene har jeg hatt gode diskusjoner her, og det setter jeg pris på! Men jeg nekter å bli herset med på min egen blogg. La det være klart at jeg har ingen forpliktelse ovenfor noen. Det virker som at ekstremt mange, i kommentarfelt overalt, glemmer at dere snakker med ekte mennesker. I en diskusjon kommer du faktisk ingen vei ved å bruke hersketeknikker og være frekk. Jeg unngår diskusjoner med kjipe mennesker både på blogg og i virkeligheten. Hvorfor? De er ikke verdt tiden. Og jeg er lei av at folk kan slenge hva slags dritt de vil i min retning, på min blogg, og forvente at de skal få et hyggelig svar. Er du hyggelig mot meg, så er jeg hyggelig tilbake. Nå er jeg ferdig med dagens sinna. 

God jul! ;)

Elise

Én kommentar

Mari

20.12.2013 kl.19:38

Synes det er bra at du sier ifra, man skal ikke la seg bli herset med.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits