BERGENS TIDENDE: Jeg vil ikke være perfekt

Hei dere! Det har vært litt stille på bloggen denne uka. Jeg har hatt oppspill (sangtentamen, fikk 5???), skal ha prøve og konsert i dag, og jeg har jobbet med et innlegg til Bergens Tidende. Fotballfruedebatten har jeg kviet meg litt for å gå inn i, men fra mitt ståsted er det så mange som misforstår hva som er viktig. Nemlig effekten hun kan ha på unge jenter. Dere kan lese innlegget i sin helhet HER. Jeg er utrolig fornøyd og håper det kan gi debatten noe nytt. Tusen takk til Liv i Bergens Tidende for all hjelpen! :)


Nå skal jeg snart få ræva i gir og komme meg på skolen (det kan tenkes at jeg forsov meg ganske kraftig i dag, fuck vinteren). Får et gledelig gjensyn med Framtiden i Våre Hender på julebordet deres i dag, veldig koselig å bli invitert! Så skal jeg prøve å slappe av og nyte helgen mens den varer. Eneste grunnen til at jeg orker dra på skolen i dag er fordi jeg har samspill-konsert. Skal spille Beatles og julesanger for alle lærerne og elevene. Musikklinja for alltid <3 Bildene i artikkelen er forøvrig ganske gamle (man ser det kanskje på håret, jeg vet ikke), så her får dere meg i all min glans denne fredagsmorgen. Jeg er EN DEL gira på helg:


Litt mer hår under arma, litt mer muskler, litt mer fett og litt mer meg. Alle vokser og utvikler seg hele tiden. Om du blir tynnere eller tykkere så utvikles også personligheten din og den er aller viktigst! Ha en fin helg alle sammen! <3 

Elise

5 kommentarer

Benedicte

06.12.2013 kl.14:40

fantastisk bra innlegg i BT! imponert! Delte det på fb også, flere som likte der der ;) Stå på!

Cathrine

06.12.2013 kl.16:49

Utrolig bra skrevet! Det skulle vært flere som deg, Elise. Du inspirerer meg på så mange måter, og dine kloke ord hjelper utrolig mye! Du er nydelig både på innsiden og utsiden du, stå på!

uperfektejenter

06.12.2013 kl.22:32

Cathrine: Tusen hjertelig takk! Dette varmer hjertet mitt og gjør at jeg vil fortsette med det jeg gjør.

Tina

07.12.2013 kl.12:23

Jeg ble så glad når jeg så innlegget ditt i BT! Du er flink og bra og flott, fortsett å rocke videre <3

.

08.09.2015 kl.09:29

fantastisk bra innlegg.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits