BTbatt: Identitet i sosiale medier

DEBATT: Identitet i sosiale medier from Mona Løberg on Vimeo.

Jeg er en smule ganske klein, men dette er det jeg gjorde forrige fredag! Paneldebatt i regi av BTbatt og UNG13. Den handlet som sosiale medier og identitet, så det er jo mer en samtale enn en debatt. Håper dere liker den :)

Er du annerledes på nett enn i virkeligheten?

Elise

7 kommentarer

Endre Korsbånd

26.11.2013 kl.17:18

Tøff i pysj!

Bra debatt, moro å høre! :P

Ingrid

26.11.2013 kl.22:10

Morn! Fantastisk pen blog!

Meg :)

26.11.2013 kl.23:43

Urelatert: Var du på 25. November-arrangementet i Oslo? (Det var jeg ^^)

uperfektejenter

27.11.2013 kl.07:48

Meg :): jeg hadde tenkt meg dit, men er syk så måtte bli hjemme :/ Var det bra? :)

Meg :)

27.11.2013 kl.17:04

Oppmøtet var ikke så stort (men igjen, arrangementet er ikke så kjent heller) og appellene kunne ha vært tydeligere, med tanke på lyd osv. Men ellers var det supert! :)

Leif Petter

27.11.2013 kl.22:06

Du er flink!

Leserinne

28.11.2013 kl.21:16

Hei Elise. Jeg synes tanken bak denne bloggen er utrolig fin, og jeg har fulgt med på den lenge. Den har pleid å hjelpe meg når jeg har vært litt ute av meg og har trengt en oppmuntring. Men jeg synes den har blitt noe annet enn det den først var, og jeg er ikke sikker på om jeg liker det. Det virker nesten som om det handler mindre om uperfekte jenter og mer om at du er fornøyd med deg selv, feminisme, og hat til alle som ikke vil kalle seg feminister. Don't get me wrong, jeg synes det er utrolig fint at du er fornøyd med deg selv og livet ditt. Men når jeg bare får høre om de gode sidene dine, klarer jeg ikke lenger å relatere like mye. Noen ganger føles det som om jeg sitter og leser en rosa-/politisk blogg! Jeg mener ikke å kritisere det du gjør, Elise, for det er veldig bra, og det er utrolig viktig at vi har engasjerte mennesker som deg i samfunnet vårt. Dette er mer ment som et ønske eller en oppfordring eller hva du vil kalle det, til å kanskje skrive noen innlegg om sider ved ditt liv som ikke er så perfekte, også? Jeg begynner visst å få inntrykk av at du faktisk har klart å bli en perfekt jente:)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits