Min verste egenskap

På uperfektejenter snakker vi veldig mye om å verdsette seg sev og andre. I mine øyne er det viktig å balansere dette. Å være uperfekt handler mest av alt om å akseptere seg selv slik man er, og det er ingen som bare har positive sider. 

Jeg har skikkelig god hukommelse. Stort sett er dette positivt; jeg trenger ikke pugge så mye til prøver, husker bursdager og viktige datoer. Jeg har oversikt over alt. Det negative er at derfor har jeg også oversikt over alt det jeg misliker med folk. Hvis noen sier noe stygt til meg eller jeg driter meg ut så husker jeg det stort sett for alltid. 

Det er ikke noe gøy å huske alt det kjipe folk gjør. Jeg liker ikke å være bitter, men det kommer med hukommelsen. Før så jeg ikke på det som negativt en gang, men med årene har jeg innsett hvor mye det kan ødelegge for vennskap og samarbeid. Jeg klandrer andre veldig mye, og jobber hele tiden med å ikke huske på alt det dumme folk gjør. Mine venner er hyggelige og gir meg veldig mye rom, og jeg vil gi dem det samme. 

Jeg har akseptert at dette er en del av meg, samtidig som jeg jobber for å forbedre meg. Slik er det med alle ting. Alle mennesker har gode og dårlige sider, og det er viktig å akseptere. Så lenge det dårlige ikke er større enn det gode, så vil jeg ikke bruke tid på det. Ingen er perfekte, og det er vel i grunn ganske greit. Hva er deres verste egenskap? 

 

Elise

10 kommentarer

Christoffer Langvand

14.11.2013 kl.15:20

Jeg vet ikke om det er en ille eller bra egenskap fordi det kan vurderes på mange måter. Men hvis jeg skal legge noe bak meg glemmer jeg det! Eller jeg glemmer det ikke, men når jeg har lagt ting bak meg må jeg nesten få psykologhjelp til og vite igjen hva jeg opplevde da osv.. Litt komplisert, regener med ingen forstår haha! :)

TJ

14.11.2013 kl.16:56

Hmm min dårligste egenskap hvis det er en egenskap er vel at jeg ikke slipper folk inn på meg så lett. Noe som fører til at jeg dytter folk vekk lett om det oppstår drama, krangel og annet drit.

Det kan være greit noen ganger men ikke alltid.

Også er jeg litt som deg jeg husker alltid det dumme folk gjør (og heldigvis det bra)

Ville ikke si jeg har bra hukomelse men jeg husker endel ting som gir mening for meg.

Rare datoer og detaljer.

Anna

14.11.2013 kl.18:31

Jeg tror min verste egenskap er at jeg har veldig lett for å prate litt for mye om meg selv. Jeg tar meg selv ofte i å bable om meg, meg, meg, og jobber mye for å høre på hva andre har å si også.

Hanna

14.11.2013 kl.18:51

den egenskapen ved meg som irriterer meg mest, er nok det at jeg er så konkurranse innstilt. Hele tiden.

Cathrine

14.11.2013 kl.22:11

Vet ikke helt om jeg vil kalle det en egenskap, men det er hvertfall en uvane jeg har som jeg prøver å kvitte meg med. Jeg overreagerer over utrolig små ting og tolker alt i verste mening. Hvis jeg f.eks får øyekontakt med en klassekamerat, og den personen ikke smiler til meg begynner jeg å tenke at den personen hater meg og ikke liker meg. Haha, nå skjønner jeg faktisk hvor dumt det høres ut, men jeg forventer på en måte at folk ikke skal like meg. Også bekymrer jeg meg over ALT. Var to ting det, heh :D

uperfektejenter

14.11.2013 kl.22:35

Christoffer Langvand - CL: Skjønner hva du mener, det er jo litt som min greie, både positivt og negativt. På en side er du sikkert veldig vennlig, men på en annen side må du løse opp i ting du ikke helt har oversikt over selv med andres hjelp. Lykke til hvertfall :)

uperfektejenter

14.11.2013 kl.22:37

Hanna: Det høres litt slitsomt ut, men du er hvertfall klar over det da :)

uperfektejenter

14.11.2013 kl.22:41

Cathrine: Tror alle har følt seg sånn til tider! Og det er ikke dumt, du føler det sånn og da må du jo ta stilling til det. Ting blir sannsynligvis bedre med tiden, regner med at du kommer til å kjenne igjen hvilke følelser du burde stole på etterhvert. Jeg tror hvertfall på deg!

Maja

15.11.2013 kl.08:46

Jeg er dårlig til å holde kontakten med venner og vise at jeg verdsetter dem ved å ta initiativ til å møtes, jeg lar folk komme til meg. Også er jeg litt for glad i å baksnakke.

Maja

15.11.2013 kl.08:48

Og som Anna kan jeg ta litt mye plass.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits