Stavængåårrr

Hei bloggen :*

Nå befinner jeg meg i Stavanger.

Jeg ble invitert hit for å snakke om bloggen på Kapittelfestivalen. Det betyr gratis helgetur til Stavanger, masse prat om feminisme, fine kulturopplevelser med VIP-festivalpasset mitt og gratis t-skjorte. For å toppe det hele ble jeg innlosjert på en båt

ja, på denne båten bor jeg i en bitteliten lugar. Jeg som ikke kan svømme og som svært lett blir sjøsyk. Men spennende er det! Båten er gammel og vakker og alt fra å dusje til å sove er en opplevelse.

Apropos opplevelse, etter å ha instagrammet at jeg befinner meg i Stavanger ble jeg kontaktet av en leser kalt Marlene! Hun ville møte meg, noe jeg gladelig takket ja til.

Jeg ble vist rundt i byen og vi dro på kafé og snakket og det var kjempekoselig. Blir alltid like overrasket hver gang jeg skjønner at ekte mennesker faktisk leser bloggen, og det er like gøy hver gang!

Nå er jeg nettopp ferdig med samtalen. Jeg snakket med Malin fra Maddam, et feministisk bloggkollektiv alle bør sjekke ut! De fokuserer mer på politikk og sak enn jeg gjør, noe som er akkurat like viktig som det personlige i jenters hverdag. Jeg var som vanlig pissnervøs før jeg skulle opp på scenen, og som vanlig gikk det helt fint.

Omtrent halvveis i skrivingen av dette innlegget sluttet bildeopplastningsfunksjonen å virke. Beklager det, men dette var uansett bare en kjapp oppdatering. Nå skal jeg utforske Stavangers gater og prøve å drite meg ut med et dårlig forsøk på å herme etter dialekta så mange ganger som mulig. Snakkes!

Anna

3 kommentarer

sarah

21.09.2013 kl.17:44

så fine bilder

Erle

21.09.2013 kl.20:37

Var og hørte på deg/dere idag! Utrolig spennede og gøy å høre på! <3

Marlene

21.09.2013 kl.20:54

Ah Så utrolig fantastisk å møte deg!

Du er bare så herlig!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits