Ny start

Det aller beste med at ting går til helvete, er at de som oftest kommer opp igjen.

Bergen var som vanlig helt nydelig. Vi dro på kunstmuseum, forestilling, bokopplesning og konsert - alt på en dag. Jakob var som vanlig ultrakoselig og Inga var atter en gang favorittmennesket mitt.

Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til hvor mye en helg i Bergen egentlig kunne gjøre. Livet har lært meg å ikke stole på enkle løsninger på depresjon. Men akkurat her tok jeg faktisk feil. Da jeg kom hjem søndag kveld følte jeg meg som et helt nytt menneske. Jeg smilte og lo, jeg gledet meg til å dra på skolen, jeg gledet meg til å begynne å leve igjen. Selvfølgelig er jeg fortsatt trist, men det er noe jeg for lengst har lært meg å leve med.

I det siste har jeg falt litt ut av skolen. Det viste seg at mitt "geniale" system med én skrivebok uten seksjoner til alle fagene, og én enkelt svart penn ikke fungerte så godt som forventet. Notatene mine ble kjemperotete, fulle av tegninger og tilfeldige sangtekster. Jeg var ikke motivert til å notere i den fillete, slitte og uorganiserte notatboka mi. Jeg har unngått å gjøre noe med det fordi jeg tenkte at det var for sent. Skolen begynte tross alt for en måned siden. Men denne uka har føltes som en ny start på så mange måter, så i går tok jeg like så godt en tur på Ark også.


Jeg brukte kvelden i går på å skrive inn de få notatene jeg hadde fra den siste måneden, med fargekoder, og å lage forsider til hvert fag. Det var skikkelig koselig å sitte og arbeide sånn, følte meg nesten som et barn igjen.

Når alt kommer til alt, er jeg nok en person som bare er dømt til alltid å være litt trist. Sånn er det bare.

Men jeg overlever. Jeg klarer meg.

Jeg får alltid en ny start.Hilser fra Marvin, forresten!

Anna

6 kommentarer

Vilde

19.09.2013 kl.19:59

Godt å høre :)

Synne

19.09.2013 kl.22:25

Liker bloggen din :)

20.09.2013 kl.10:30

fin blogg :)

20.09.2013 kl.10:33

dere er perfekte! :)

20.09.2013 kl.21:11

Ble virkelig inspirert og glad av å lese dette! Du fortjener dette Anna <3

Trotin

15.10.2013 kl.22:23

Bamsen min! Eller tvillingen til min, det er mer sannsynlig i og med at jeg vet hvor min er. Jeg har en helt lik bamse, er vel det jeg skal frem til. Han heter noe så enkelt som Storbamse og hilser helt sikkert til Marvin ;-)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits