Lillelørdag: Confessions of a dårlig taper

Hei, jeg heter Aila og jeg er en dårlig taper. Jeg har vel egentlig ikke innsett dette før nå nylig, og det har vært en tøff erkjennelse. Jeg tror det gikk virkelig opp for meg i helga. Jeg var på bordtennisturneringsfest og gikk inn med innstillingen at jeg sikkert ikke kom til å gjøre det så bra. Men en ting var sikkert. Jeg skulle være bedre enn kjæresten min. 

Det var jeg ikke. Jeg tapte hele turneringen. Jeg var den aller, aller dårligste av alle. Heller vant jeg ikke en eneste av kampene etterpå. Jeg ble bitrere og bitrere. Men aller mest er det unskyldningene mine. Jeg står fremdeles ved at min jumboplass var ufjortjent, men jeg skal la dere slippe å høre talen om hvorfor. 

Også spiller jeg Quizkampen på mobilen min. Jeg syns selv at jeg er både kunnskapsrik og smart, men statestikken min på Quizkampen Premium sier noe annet. Jeg taper og taper mot venner, bekjente og tilfeldige motstandere. Og jeg sutrer. Det er flaut, men jeg fortsetter i håpet om at ting skal snu. Og jeg føler at det er absolutt ufortjent. Selvfølgelig

Heldigvis har jeg funnet ut at jeg ikke er alene. Det finnes mange dårlige tapere. Noen er til og med mye verre enn meg (Anna).  Her er en hel gjeng av mennesker som har åpent innrømt at de er dårligere tapere. For det føles litt bedre når du innrømmer det. Eller noen andre, som alle disse her:

  

  

  

   


Uansett er jeg en mye dårligere vinner. 

Aila

 

Én kommentar

Alt om mine tanker

18.09.2013 kl.21:36

Hvem er ikke en dårlig taper en gang i blant? Lagde meg foresten blogg i går, men har vært fast leser lenge! Digger bloggen :-)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits