Lillelørdag: Gud, hjelpe!

Bare en ting er helt sikker; dette året kommer ikke til å gå helt bra. Bare en og en halv uke ut i året, og jeg er utslitt. Jeg er klar for juleferie, egentlig. Hvordan ble det sånn? Dette er jo året jeg skal trene, ta lappen, få fantastiske karakterer, være masse med venner, være russ, bli superbestevenn med undulaten min, ta privatiskeksamen i tysk, spille teater på skolen, spille teater på fritida, gå til sangpedagog, lese meg opp på Ibsen, lese meg opp på Shakespeare, lese meg opp på menneskers opprinnelse, være en bra kjæreste, gå i kule klær, jobbe masse og finne ut av hva fanden jeg gjør etter videregående. 

 

Treningen vurderer jeg allerede å bare drite i, det var vel det første som røk. Nå var jeg egentlig i gang å lese i den hersens tyskboka, men endte opp med å skrive innlegg til i morgen. Sist jeg skulle jobbe med det, begynte jeg bare å lage nerdete alle barna-vitser. (eks Alle protagonistene spile et klassisk instrument, untatt Peer Gynt, han spilte synth.)

 

Det er her jeg skal komme med en magisk løsning på dette som både fungerer for meg og for alle dere andre som har alt for mye å gjøre, men jeg vet helt ærlig ikke hva som funker annet enn å ta det dag for dag .... og høre på musikk som dette her hvis man blir stressa:

 

Og i morgen har danselæreren funnet ut at vi skal jogge til Frognerparken og ha staffetter. Jeg tror ikke hun har fått med seg at halvparten av de som søkte Musikk, dans og drama gjorde det for å slippe gym. Jeg må kjøpe astmamedisin på vei til skolen..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits