God morgen!


Nå sitter jeg i forferdelig ordinære klær og spiser frokost. Første skoledag-antrekket er legendarisk blant alle elever, men i år gadd jeg ikke. Jeg hadde løyet om jeg sa at jeg bare hev noe tilfeldig på, men sannheten er ikke langt unna. Jeg har gått på skole i 12 år og en to måneders ferie har ikke forandret stort denne gangen. Jeg hverken gleder eller gruer meg, jeg er bare litt trøtt. Og ganske nervøs fordi den første skoleuka vår består av å undervise de nye førsteklassingene i drama. Har virkelig ikke peiling på hvordan jeg skal klare det, men det har jo gått for alle andre så forhåpentligvis overlever jeg også.

Dette er egentlig bare en liten oppdatering for å si halla, jeg er hjemme fra syden, god morgen, lykke til på skolen i dag og you are beautiful, no matter what they say <3 Håper det går strålende med dere alle, hvis det ikke gjør det er det bare å sende meg en mail (uperfektejenter@gmail.com) for å få trøst. Snakkes!Anna

3 kommentarer

StineMilana

19.08.2013 kl.13:16

Håper du får en fin dag i dag :D

Astri Sofie

20.08.2013 kl.21:50

Du er ett fantastisk menneske <3

21.08.2013 kl.17:18

Vet ikke om du allerede vet det, men bloggen deres er nevnt i en norskbok som brukes på vgs :) Utrolig kul blogg vertfall!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits