Så ble det sydenferie på meg også i år

I dag drar jeg til Sardinia med min gode venninne, Maja, og søsteren hennes, Susanna. Susanna er tilfeldigvis også moren til Sunniva, babyen jeg passet i forrige uke, så hun blir også med. Gleder meg til sommer, sol, til å se babyen igjen, til å bade i turkist vann, til å spise italiensk mat og tilbringe god tid sammen med gode mennesker. Etter det drar vi til Madrid! Jeg er så stoka.

Men jeg er også litt nervøs, for jeg har hørt så mye om italienske damer og hvor fantastisk elegante og feminine de er. Litt derfor, og litt fordi jeg trengte en meg-dag, brukte jeg hele gårsdagen på å dulle med meg sjæl. Jeg tok et langt bad (digg), fjernet alt legghår for første gang på nesten et år (ikke så digg, men føltes ganske digg å ta på etterpå), brukte hjemmelaget ansiktsmaske av egg(faktisk sykt digg)

I dag våknet jeg altfor tidlig av reisefeber, brukte lang tid på å spise god frokost, sjekke at jeg har alt av bagasje og papirer i orden, sminke meg og generelt fullføre italiensk jetsetter-lookenUtseendestress er ikke noe gøy når det er ufrivillig og konstant, men jeg elsker å "kle meg ut" til forskjellige anledninger og situasjoner. Dette er en sånn anledning. Jeg har tatt med meg mange av min mors grasiøse sommerkjoler og satser på å leve de neste elleve dagene som om jeg er Audrey Hepburn på femtitallet.

Tviler på at det blir stort med blogging fra det store utland, men det kan hende Aila tar noen turer innom i mellomtiden :) Ses til skolestart!

Anna

6 kommentarer

Matmah

07.08.2013 kl.15:10

Er faktisk i Alghero nå! Er stuck her til neste onsdag, håper vi treffes

11.08.2013 kl.19:31

Kos deg!!

Såå, hei Anna! Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om feminisme igjen ellernoelignende, altså etter du kommer hjem, du har svart på spørsmålsrunden, skolen har startet osv... Jeg fant veldig mye inspirasjon på tumblr-taggen `feminisme` før, men nå siden denne antifeminismebølgen har startet er det nesten lettere å finne klaging på feminisme enn feminisme så ja... Mister nesten mer motet av å være der så, lurte på om du kunne skrive et innlegg om det år du gidder- siden du dessuten er så flink til å skrive :)

pernille

11.08.2013 kl.20:55

vil bare meddele at du har veldigveldig fine lepper. takk for meg.

14.08.2013 kl.17:52

hei!!

jeg begynner i 10ende nå og videre har jeg tenkt å søke musikklinja..hvordan var opptaksprøvene??? betyr mye med svar!<3:)

uperfektejenter

15.08.2013 kl.12:19

Anonym: Har skrevet masse om feminisme tidligere, sjekk kategorien Hverdagsfeminisme! Og kommer seff til aa skrive mer i fremtiden ogsaa :)

uperfektejenter

15.08.2013 kl.12:20

Anonym: Jeg gaar ikke paa musikklinja, saa det er vanskelig for meg aa si. Paa dramalinja skulle vi fremfoere en selvvalgt monolog og saa ha en samtale med to laerere om forventninger etc. Men paa vgs er det foerst og fremst karaktersnittet ditt som teller, ogsaa paa musikk/dans/drama :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits