Det høljer

Ja, det regner katter og hunder her i Oslo. Etter nærmere sjekk regner det også i Kristiansand, Fredrikstad, Notodden og seff Bergen. 

Men jeg liker det egentlig veldig, veldig godt. Pusleregn er bare irriterende, men når det højer, virkelig høljer ned får jeg virkelig ro i sjelen. (eller sinnet, tror ikke på sjel). Jeg har en fantastisk unskyldning til å være inne, og her jeg sitter med kaffe og duftlys og ser ut av vinduet kommer jeg også på at jeg slipper å vanne plantene på balkongen. Åh, der tordnet det, digg. Mamma slipper å vanne plantene på hytta, for i følge yr.no regner det der og. 

     


En annen fin ting med ordentlig regnvær er at himmelen liksom tømmer seg for vann. En skikkelig skur, og så blir det fint vær i flere dager. Sommerregn er noe spesielt. Det er varmt, men ikke klamt eller ubehagelig. Som å ta en varm dusj. Eller se på bygningene og gatene utenfor vinduet ta en varm dusj. 

 

PS: I morgen stikker jeg til Kongsberg på sommarleir med Noregs Ungdomslag, så da blir det nok ingen fler blogginnlegg før Anna er tilbake fra Trondheim. Har vært kos :)

 

Aila

3 kommentarer

Benedicte

03.08.2013 kl.12:43

ah, nå ble jeg skikkelig inspirert til å gå av pcen og sette meg ved vinduet og se ut jeg også. Jeg tror faktisk jeg skal gjøre det med en gang. Takk for inspirasjonen :)

Øyvind

03.08.2013 kl.18:12

Lyn og torden er fantastisk, og har vært så heldig å få oppleve det i store mengder denne sommeren:).

CAREFUL -or you'll BE the news

03.08.2013 kl.19:12

Årh, Bambi! Elsker Bambi..

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits