Lillelørdag: "Mamma, jeg kjeder meg"

"Ja,så fint. Da kan du rydde rommet ditt"

 

Plutselig henger kjedsomheten over deg. Det står bøker i hylla, men du er ikke inspirert til å lese. Med internett har du verden for dine føtter, men så lenge du ikke får notifications på facebook, skjer det ingenting. Du er i en tilstand av meningsløs dagdriveri.

Dagen består av en fast rutine: å se inn i kjøleskapet, sjekke facebook og mobilen din, se hva som går på tv og se inn i kjøleskapet igjen. Ja, livet er hardt, for ikke å si kjedelig og tiltaksløst. Man har det ikke mer moro en man lager sjæl.

Men noen ting kan gjøres.

Du kan google "cute animals" eller "penguin love" eller lese morofakta på nett (f. eks forrige innlegg) 

 

 

Du kan sette på musikk og gjøre ingenting eller nappe ut hårene på tærne dine med pinsett. Ja, lediggang er roten til alt meningsløst, men den aller beste kjede-seg-aktiviteten er å ta bilder eller video av seg selv på photobooth. Og i tilfelle du ikke har webcam, kan du få et lite utdrag fra meg: 

  

  

  

  

  
Og bonus (bare til deg) en post-tannlege video der jeg prøver å plystre med bedøvelse (bakgrunnsyden trooor jeg er noe fra nrk nett-tv)


video:film fra 22


Som sagt er kjedsomhet en sinnstilstand mer enn en situasjon. Det er alltid noe gøy å gjøre. Hvis ikke kan du kanskje rydde litt på rommet?

 

Aila

Én kommentar

Meg

31.07.2013 kl.19:16

Hehe, kjenner meg i gjen

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits