HÅRFETT!

Det jeg liker aller best med ferie er å kunne gi slipp på rutiner. Og med rutiner, mener jeg personlig hygiene.

Da jeg kom hjem fra hytta, hadde jeg ikke dusja på en uke. Resultatet ble dette:

Jeg så meg i speilet. Lo litt. Tok på det. Og da innså jeg at fett er den perfekte hårmousse. Hårolje lar deg forme sveisen din akkurat som du vil. Her er et par artige svansesveiser jeg kom på:

THE CRAZY BOB
Dette er Marilyn Monroe møter gal vitenskapsmann. Sinnsyk chic. Denne sveisen sier: Hei, jeg er her, jeg er klar for å ha det gøy, men ikke lenger enn til ti for da må jeg være tilbake på Gaustad.

HENTESVEIS DELUXE
Kate Moss og David Trumps ukjente barn. Denne sveisen sier: Jeg er ikke egentlig skalla, men velger å late som bare fordi jeg kan.

REN LYKKE LI
Den klassiske daffesveisen, men uten noen form for strikk eller spenne. Bare fett. Ta tak, tvist og klem, så er alt ute av veien. Denne sveisen sier: Se om jeg bryr meg, a. SE om jeg bryr meg.

SKITTEN, MEN ELEGANT
Vil du få håret ut av veien, men uten å fremstå som en giddalaus slask? Ta hårfettet i bruk og lag en elegant flette! Denne sveisen sier: Jeg trenger ikke såpe for å være glamorøs, undersåtter.

Lykke til!

Anna

5 kommentarer

Camilla

16.07.2013 kl.21:21

Bilde nr 3 = Marte Teigen

minnenesomvarer

16.07.2013 kl.21:22

jeg digger deg og frimodigheten din :D hipp hurra for at du tørr å vise deg frem, både med eller uten hår på leggene og fett i håret :) Du er et forbilde

Anonym

17.07.2013 kl.01:33

haha, jeg digger deg!

A

17.07.2013 kl.10:14

Utrulig bra ! :)

Christoffer Langvand

18.07.2013 kl.05:14

Bokstavelig talt : Dritfett! :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits