Endelig ferie

Nå, gutta. NÅ er det endelig ferie. Det er nemlig nå jeg befinner meg på en hytte, uten internett eller do, og uten noen andre planer enn å roe ned.

I løpet av den neste uka skal jeg ikke barbere meg noe sted, ikke sminke meg, ikke engang se meg i speilet med mindre jeg må. Det er så irriterende at det er i sommerferien man liksom skal se best ut. Bikinikroppen 2013 my ass. Sommerferie bør jo dreie seg om å slappe totalt av. Derav navnet FERIE. Å stresse med hår, fett, muskler og sminke strider helt imot konseptet. Bikinikroppen min har hår under armene og på leggene. Bikinikroppen min koser seg. Bikinikroppen min er en kropp med en bikini, ingenting annet. Akkurat som alle andre bikinikropper.

(Macaroni & cheese, retten som reddet meg i USA, yndlingsretten min, som jeg bare spiser ved spesielle anledninger for å bevare magien.)

Apropos bikini, denne uka skal jeg bade selv om jeg ikke kan svømme. Tenke over livet selv om jeg går på piller som er kjent for å begrense akkurat slike aktiviteter. Nyte utsikten.

Meeeeen heldigvis er jeg ikke lenger unna enn på Nesodden. Så når jeg fyller atten på onsdag(!) blir det selvfølgelig fest. Og når jeg skal ta tattis på lørdag(!!!!!!) er det bare å stikke innom byen. Jeg er så glad for at slike paradiser finnes rett ved hovedstaden vår. At man ikke må reise mer enn en time fra sentrum for å kjenne på naturen og den totale stillheten.

Så dere får ha meg unnskyldt, alle sammen, for denne uka skal bare brukes på meg sjæl.

Håper for all del dere gjør det samme. Det er dette sommerferien ble laget for.

3 kommentarer

scarlets

07.07.2013 kl.21:25

Hei! Likte bloggen din, du har stil ;)

08.07.2013 kl.07:26

Er ikke så lett å roe ned når alt egentlig bare er kaos i hodet men jeg skal prøve!! Håper du koser deg :)

09.07.2013 kl.23:55

Faen så rett du har! Kos deg masse, gleder meg til å høre mer om tattisen ;)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits