Backbone

For nøyaktig to år siden veide jeg 38 kilo. Da hadde jeg ikke spist noe annet enn yoghurt og potetsalat på tre måneder. Redningen ble en måneds ferie til USA med amerikansk mat, sol og tid til å tenke.

I dag veier jeg 49 kilo. Jeg har fått mer kjøtt på beina, mer bein i nesa og sterkere ryggrad.

Jeg blir atten om litt over to uker, jeg lager min egen mat (og spiser den, ikke minst), jeg har venner og fremtidsplaner. Det hadde jeg aldri trodd for elleve kilo siden. Jeg er ikke ung og usikker lenger. Eller, det er jeg jo, men jeg er i alle fall ikke femten og usikker.

Og det merkes, for i dag drar jeg på min første utenlandsferie uten foreldrene mine. Jeg, Maja, Sebastian og Aila skal dra for å besøke Inga. Inga er en av mine beste venner, og hun har vært på utveksling i Polen hele dette året. Nå skal vi hente henne hjem igjen, men ikke før vi har feiret bursdagen hennes i Polen med hennes polske venner, og tilbrakt noen dager i Krakow. Jeg kommer til å være travelt opptatt, og er uansett ikke sikker på om jeg har internett der, så vi snakkes om ti dager. Kos dere masse i sola, på ferie, jobb eller hjemme :)

GOD SOMMER!

Anna

Hva skal du i sommerferien?

5 kommentarer

Mona

22.06.2013 kl.11:40

Du er virkelig tøff! Skal mye til for å stå fram og fortelle slikt. Så utrulig godt å høre, håper du får en fantastisk ferie! :D

Øyvind

24.06.2013 kl.02:21

Hadde en periode for ikke lenge siden hvor så å si den eneste næringen jeg inntok var kaffe... det var ikke en periode hvor jeg hadde det så veldig bra, akkurat :p . Bra du har det bedre nå:)!

Nora

28.06.2013 kl.19:56

Creds til deg !!

Matmah

28.06.2013 kl.22:25

I det siste har jeg hatt litt problemer med mat.. Jeg er skrubbsulten hele tiden, men vil ikke spise noen ting. Og når jeg endelig spiser noe blir jeg kvalm, og noen ganger brekker jeg meg. Dette gjør så jeg blir veldig sliten. Anna, kan du hjelpe meg? Hva skal jeg gjøre for å få matlysten tilbake?

uperfektejenter

02.07.2013 kl.20:39

Matmah: Fokuser på de små seirene. Ikke bli sint på deg selv for at du ikke klarer å spise nok, bli heller stolt av det du får i deg. Spis favorittmaten din, ikke kast bort tid på ting du ikke liker. Jeg levde for eksempel på yoghurt og potetsalat. Det er ikke så bra, men det er bedre enn ingenting og gjør underverker for motivasjonen. Også bør du kanskje tenke over hvilke grunner som ligger bak at du ikke orker å spise. Stress? Depresjon? Vonde tanker? Det kan kanskje også være lurt å søke hjelp hos psykolog hvis det varer lenge eller du begynner å gå ned i vekt. Kvalmen er forresten helt vanlig når man spiser for lite. Lykke til, og spør bare om hjelp hvis du trenger det senere :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits