Frastøtende chic

Se for deg dette: En varm junikveld sommern du fyller søtten (eller det føles i alle fall sånn). Du skal på grillfest, og gutten du hater over alt på jord kommer til å være der. Du har irritert deg over ham i mange måneder, og føler deg endelig klar for å ta det siste skrittet - fortell ham det. Men hva i all verden skal du ha på deg??

Ta det rolig. Uperfekte jenter gir deg den perfekte sommerlooken - frastøtende chic!

Klær: Tenk chill. Tenk alene-hjemme-dag. Tenk sportsidioten i klassen din. Det er ingen hemmelighet at gutter elsker pupper, så her lønner det seg med en sports-bh for å virkelig understreke at du ikke har noe å tilby.

Tilbehør: Gå rundt og tygg på en hvitløk. Spytt gjerne noen biter på din utkårede om anledningen dukker opp.

Kropp: IKKE BARBER DEG! Sannsynligheten er nemlig ganske stor for at gutten du hater, også hater seg selv. Om du dermed steller kroppshårene dine akkurat like lite som han gjør, vil han forhåpentligvis la deg være i fred. Bruk heller ikke deodorant eller vanlig sminke - men kjør gjerne på med litt blush i hele fjeset for den svette griselooken guttene bare hater.

Noen dager i forveien kan du gjerne også ta en blodprøve hos fastlegen din, for noen kledelige heroin-blåmerker på armen.

For en ekstra naturlig look: Få noen til å fortelle deg at en av dine næreste er død, se på the Notebook eller be kjæresten din dumpe deg kvelden før. Krampegråt og null søvn natten i forveien hjelper virkelig med å sette stemningen for dette outfitet.

Lykke til!

Anna

P.S. Dette var bare tull og fjas. Ikke ta meg seriøst.

eller

jo

seriøst

ta meg

7 kommentarer

Sol Magdalena

20.06.2013 kl.19:18

Oi, skal virkelig prøve ut denne!

Andrea

20.06.2013 kl.22:46

Fantastisk

per

21.06.2013 kl.00:30

Oi! mye energi på en du ikke liker. er du litt forelska i ham eller?

uperfektejenter

21.06.2013 kl.13:32

per: som jeg sa er dette innlegget bare tull. jeg var ikke på fest. dette outfitet var egentlig se-på-tv chic.

Elin

22.06.2013 kl.00:01

Du er veldig stygg

uperfektejenter

22.06.2013 kl.09:50

Elin: Tusen takk!

Silje

13.07.2013 kl.17:27

Hørte deg på radioen. Ufattelig bra! Elsker bloggen, synes det er fantastisk modig. Tror ikke jeg selv hadde turt dette. Tør ikke engang å farge håret, i frykt for hva andre skal synes. Stå på, du er utrolig!! <3

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits