LILLELØRDAG: Feriestemning

Denne aller siste tiden før sommerferien er en slags symbiose av latskap, sporadiske påfunn, dødtid og stress. Digg/faen.

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har tatt ferie eller ikke. Denne lillelørdagen skal blant annet gå med på obligatorisk rebusløp i Oslo arrangert av skolen. I dag(tirsdag) har gått med på Toddlers and Tiaras, obligatorisk kino, spising av veggismat(jeg er ikke veggis) og pakking. Jeg og noen venner (inkludert Anna) skal nemlig til Polen sporenstreks etter ferien har begynt og jeg er ikke en til å henge etter.

Siden pakkingen var det mest konstruktive jeg har gjort i dag, tenkte jeg at jeg skulle dokumentere omtrent hvordan dette gikk for seg.

Det første jeg gjorde var å gå opp verdens mest ustødige, gamle trapp for å hente en koffert oppe på verdens skumleste, skitneste loft på St. Hans Haugen.

Jeg startet med å velge ut en partykjole. Jeg ble så inspirert av den sterke fargen at jeg kastet de mest fargerike  og grafiske klærne mine pluss ting jeg syns så kult ut i kofferten.

Deretter fjernet jeg overflødig bagasje og la til de fornuftige tingene som regnjakke, bok, undertøy og toalettmappe. Og tonnevis av sommerkjoler, siden det er megavarmt i Polen nå ☺

Jeg kan legge til at jeg har spilt sims3 i 2 timer nå og at det er på tide å sove. Heldigvis er det onsdag i morgen(!)

nattaAila

3 kommentarer

Ajax

20.06.2013 kl.00:07

Ønsker dere begge en kjempe god tur!

Å må si jeg er utrolig takknemelig for bloggen! Foreg har den vært en livsreddende blogg og inspirasjon!

Du blogger om så utrolig masse bra og mener virkelig det du skriver om!

Igjenn er utrolig takknemelig for alt du har skrevet, du reddet faktisk livet mitt! Neste gang jeg er i oslo håper jeg at jeg kan få møtt deg og gitt deg en stor god klem og gjerne spandert kaffe som takk!

uperfektejenter

20.06.2013 kl.18:23

Ajax: Oi, tusen tusen takk! Send meg en mail neste gang du skal til Oslo, så kan det sikkert ordnes :)

ajax

20.06.2013 kl.19:28

skal gjøre det ;)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits