LILLELØRDAG: Feire livet

Det du trenger for en toppers dag med god stemning er piknik, type koselig. Her har du en liten oppskrift om du ikke er sikker på hva dette innebærer:

1. Kurv
Kurver har mer enn en praktisk funksjon. De gir nemlig en nostalgisk følelse og et stilistisk preg på utflukten. Kurv anbefales av en rekke Disney-prinsesser.

2. MatHer gjelder det å tenke; hva vil du spise? I vårt tilfelle har vi gått for en enkel salat, en cantaloupe-melon og tortillachips med tzatsiki. Drikken vi har gått for er eplesaft.

3. X antall venner.Når det gjelder valg av venner er det lurt å gå etter ønskede egenskaper. Hvem bidrar positivt i en samtale? Hvem kan lage mat? Hvem har penger/digg storebror/sentral leilighet?

4. En lokal park. (I dette tilfellet St. Hans Haugen)En park er et grønt regulert friområde. I tilfelle dårlig vær, bli hjemme. Det går sikkert noe halvdårlig på TV.

Ha det gøy a! Vi feirer ferdig eksamen og andreklasse, men om du ikke kan feire det, kan du sikkert feire noe annet. Det er for eksempel prins Henrik av Danmark sin bursdag.     

Gratulerer, Henrik!Aila

5 kommentarer

12.06.2013 kl.12:43

digger disse lillelørdagsinnleggene, aila ruler :D

Kristine

12.06.2013 kl.21:12

Fint innlegg! Så koselig ut. :)

Marie

12.06.2013 kl.22:39

aw så koselig det så ut! dere er fine <3
Piknik er så koselig!^^,

almamynte

13.06.2013 kl.20:06

Hei! Vil takke dere for en fantastisk blogg, et fantastisk engasjement og for at dere tar opp viktige temaer. Tipser dere om en siden på facebook: www.facebook.com/ForbySlankereklamer. Tenkte at dette muligens var noe dere kunne interessere dere for?

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits