Lillelørdag: Confessions of an undulatelsker

Hei, jeg heter Aila og jeg er en gal undulatdame.Jeg har vært glad i undulater og småfugler så lenge jeg kan huske, men de siste par årene har ting blitt verre og verre. Det toppet seg i våres da jeg dro til Lambertseter for å kjøpe enda en undulat. Familien hadde to stykker i et stort bur på kjøkkenet, men jeg måtte kjøpe en til. I tillegg har kjæresten min en undulat ved navn Gro Harlem Brundtland.

Jeg er medlem på nettsiden undulatforum.no. Ofte sitter jeg og googler "crazy budgie", "funny budgie" eller"søt undulat". Til mitt forsvar søker jeg også opp bilder av pingvinkjærester og sjokoladekaker(!) Jeg snakker også mye om undulater. Jeg forteller om Darcy (min gule og hvite lille fjærball) til venner som sikkert syns det er så som så interresant. Jeg liker lukten av undulat, synet av undulat, lyden av undulat og hvor myke fjær de har.

Dette er min Darcy. Han er glad i å bite, klatre og pusse håret mitt. Han liker ABBA, når folk støvsuger og huska si. Også har han en dårlig vinge, så han suger til å fly.

Undulater er morsomme, søte og vakre. De har personlighet. De bruser med fjærene når de slapper av. De er sosiale dyr som kan bli deprimerte hvis de ikke får oppmerksomhet. De er lekne og dumme. De lager rare nyselyder.Uansett er poenget mitt: hvorfor ikke?! Hvorfor skal jeg skamme meg over at dagens høydepunkt var da Darcy hoppet ut av buret for å klatre opp på hodet mitt og kose med håret mitt! Hvorfor skal det være teit at jeg savner fuglene mine når jeg har vært på ferie? Jeg er en gæren undulatdame og stolt av det!

Men pingviner er ikke så verst de heller.

Aila

Én kommentar

Live real live forever

05.06.2013 kl.22:23

Du har virkelig lagd en blogg som setter saker og ting under debatt. Jeg elsker det :D Du er utrolig dyktig til å skrive, og bildene du legger ut er midt i blinken. Stå på!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits