Never a frown with golden brown. Lots of frowns with pale green

Jeg virker kanskje spontan, men det er bare fordi jeg aldri forteller om planene mine.

Soundtrack

I dag, for eksempel, skulle jeg farge håret mitt mørkebrunt, sånn som Audrey Hepburn.Så skulle jeg dra til frisøren til moren min. Jeg har nemlig ikke vært hos frisør på evigheter, men denne var visstnok veldig veldig flink. Han er virkelig lidenskapelig når det kommer til hår. Han tar kontrollen og resultatet blir alltid fantastisk. I dag gikk jeg til ham for å bestille time, som planlagt. Han så mitt blekgrønne hår og grøsset. Jeg fortalte ham at jeg hadde tenkt å farge det brunt i kveld, men han nektet meg. Jeg fikk ikke lov. Han måtte farge det. Jeg kom bare til å gjøre vondt verre, sa han. Gjøre jobben hans så mye vanskeligere. Faen.Så nå ligger jeg her, da. På sofaen med deppemusikk. Jeg er i en slags sjokktilstand og aner ikke hva jeg skal gjøre. I dag skulle jeg farge håret. Men hvis jeg farger håret nå, kommer frisøren til å bli sur på meg og da kommer jeg ikke til å tørre å klippe meg hos ham. Altså kan jeg enten farge håret som planlagt og føle at ting faller på plass for i dag, men være like lost om noen dager. Eller så kan jeg fortsette i denne sjokktilstanden hvor ingenting er som det skal helt til jeg får farget OG klippet det om noen dager. Uansett blir alt helt feil.

Det er ikke en vanskelig situasjon. Jeg vet jo det. Men prøv å si det til tiltaksløsheten min.

Hvis noen har lyst til fortelle meg hva jeg skal gjøre verdsettes det høyt.

Anna

Edit: Takk for fine kommentarer! Har bestemt meg for å la frisøren fikse det, få tilbake pengene for hårfargen jeg kjøpte og bruke kvelden på film og mat.

8 kommentarer

maja

27.05.2013 kl.18:06

la ham farge det! så kan du være sikker på at det blir fint. så kan du går rundt og være glad og føle deg fin

Hei

27.05.2013 kl.18:07

Få noen du kjenner til å avbestille timen, og bestill time hos en annen frisør! Og farg håret ditt i kveld som du vil.

Eller farg håret ditt nå, og bli "syk" når du skal til frisøren, og bestill derfor en annen frisørtime med påskuddet at moren dins var opptatt ellers. Hvis du syns det er vanskelig å forklare det til moren din.

Ellers så vil jeg bare si at jeg skjønner det sååå utrolig godt, og får nesten vondt inni meg av å huske hvor vanskelig sånne (egentlig små og irrelevante) ting som dette kan være. Det viktigste er å gjøre det du HAR LYST TIL og som ikke gjør det vanskeligere for deg! Selv om det selvfølgelig er kjempevanskelig å vite hva er. Og i tillegg, jeg LOVER deg, det kommer til å ordne seg og du vil glemme dette.

Blogglusa

27.05.2013 kl.18:10

Hmmm... vanskelig det der. Jeg trenger ikke tenke meg om mer enn noen sekunder for å vite hva JEG hadde gjort, men jeg er ikke deg. Selv ville jeg helt klart latt frisøren fikse med håret mitt og ikke gjort en dritt selv. Men om du er en person som må fullføre ideene dine, eller rett og slett bare hadde gledet deg noe helt voldsomt til akkurat i kveld, og at livet er meningsløst om du ikke får brunt hår akkurat nå - da vil jeg at du skal gjøre det selv. Faren er da at du sannsynligvis vil angre fordi det er store sjanser for å ødelegge håret. Men hva betyr det egentlig? Hvis du føler deg lykkelig i noen timer, så er det fantastisk. Men hvis du greier å vente, så vil du kanskje være enda lykkeligere når du ser at frisøren har greid å fikse håret ditt. Ok, sorry, jeg sa ikke hva du skulle gjøre, men... jaja, kast en terning ;)

Nora

27.05.2013 kl.21:32

Sinna frisører er alltid like scary.

Karina

27.05.2013 kl.22:09

Jeg synes du skal vente og farge det hos frisøren, hender seg jeg har en fargetrang - men jeg ender alltid opp med at jeg ville nok fått det gjort hos frisør.

Kanskje du får deg en klipp også, og da får du jo finfint hår :D

28.05.2013 kl.13:01

Er jo et luksusproblem dette her. Ingen ting å deppe over.

Anna

28.05.2013 kl.17:46

Tør jeg spørre hvilken frisør?

uperfektejenter

29.05.2013 kl.10:58

Anna: Hårmony i Strøget. Frisøren jeg skal til heter Jon, husker ikke hva etternavnet hans er. Men han er helt fantastisk og ganske billig!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits