åååååårrrgghhh

Til å være en person som presser meg selv såpass mye, er jeg overraskende dårlig til å takle press.

Så jeg klarte ikke å stå opp. Igjen. Og jeg har ikke gjort noen av de omtrent åtti avsluttende oppgavene som skulle vært ferdig i forrigårs, minst. Igjen.

Hakke blogga heller, selv om jeg har så mange gode idéer og er så motivert. Jeg kan bare håpe at dere er like skole- og livsleie som det jeg er, så dere ikke legger merke til fraværet mitt. Det samme håper jeg forøvrig om lærerne på skolen.

Uansett, etter å ha opplevd den klassiske demotivert-zombie-tilstanden en del ganger, har jeg blitt mye flinkere til å takle den. Dette har jeg gjort:

- Badet i badekar
- Spist mat opptil flere ganger daglig
- Kledd på meg

Nå kan jeg ikke si at det har kurert meg, men disse tingene gjør i hvert fall at jeg på en eller annen måte får meg framover. At jeg ikke råtner. At jeg opprettholder et visst verdighetsnivå.

I tillegg prøver jeg å bruke så mye tid som mulig med kjæresten min, fordi det av en eller annen grunn bare gjør alt litt lettere og finere med en gang.

Nå sitter jeg og ser på at han gjør lekser og prøver å unngå å tenke på at jeg strengt tatt også burde gjort lekser.

Jeg glemmer alltid at mai og juni ikke er sol, blomster og chill. Det er eksamener, prøver, innleveringer, innspurt og utbrenthet. Trøster meg med det samme som alltid: Om ti år er det meste glemt. Jeg kommer til å overleve og om en måned er det ferie. Hang in there, gutta (jenter)!

Anna

Én kommentar

Siste Liv

23.05.2013 kl.19:15

Hehe, litt av en blogg! :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits