1,2,3, kom alle bli med

del en

I det siste har jeg følt meg litt sånn her

Antidepressiva gjør det mye lettere å ikke tenke på kjipe ting og å være sosial. Men jeg er fortsatt mitt gamle, uperfekte jeg, og jeg havner fortsatt på dypt vann.

Yes, jeg synger og spiller for dere. Heldige jævler. Som du hører på stemmen min, har jeg blitt rimelig forkjøla også. Det er jeg egentlig bare glad for, det er nemlig en perfekt unnskyldning for dårlig stemme og mangel på energi/motivasjon/livsglede.

Uansett, grunnen til at jeg ville vise dere akkurat denne sangen er at jeg elsker teksten.

I'm drifting in deep water
Alone with my self-doubting again
I try not to struggle this time
For I will weather the storm

I gotta remember
Don't fight it
Even if I
Don't like it
Somehow
Turn me around

No matter how far I drift
Deep water
Won't scare me tonight

For meg er det akkurat denne strategien som funker. Iblant driver jeg ut på dypt vann. Alt blir dritt. Men jeg skal overleve stormen. Så i stedet for frustrasjon, selvhat og håpløshet sitter jeg bare rolig gjennom det. Jeg får angstanfall, jeg blir i senga hele dagen, jeg haterhaterhater det, men jeg kan ikke gjøre noe med det. Jeg husker å ikke kjempe imot. Og til slutt snur båten og driver mot land igjen. Det er helt uungåelig. Jeg har brukt havmetaforen om depresjon før, og det er litt ironisk i og med at jeg ikke kan svømme, men jeg synes i hvert fall det passer veldig godt i hodet mitt. Antidepressiva er min båt. Det er lettere å snu seilet, jeg trenger ikke å svømme tilbake inn på land. Men det kan fortsatt blåse opp til storm. Og da prøver jeg å minne meg selv på denne sangen.

Hiv

og

hoi

del to

Apropos vann, ta deg tid til å lese denne artikkelen. Drukning i virkeligheten ligner ikke drukning på film i det hele tatt, og akkurat dét gjør at det er den nest største dødsårsaken for barn i verden. Jeg kommer ikke til å bade i sommer, men jeg vet at de aller fleste av dere kommer til å gjøre det. Denne artikkelen inneholder livsviktig informasjon og jeg håper virkelig at du leser og deler den videre!

del tre

Apropos badesesong, herreguuuuuud DET ER SOMMER

Det er veldig bittert at jeg ikke kan bade, men det gir meg heldigvis sympati. Og jeg klager ikke, for jeg kan blåse såpebobler

Og har man såpebobler, trenger man faktisk ikke mer.

Jeg har bursdag i juli, og nå er det julivær. Resultatet er at det begynner å gå opp for meg at jeg faktisk kommer til å fylle atten jeg også. Myndighetsbasillen har bitt meg, og jeg gleder meg som en liten unge. Nei, unnskyld, jeg gleder meg som en voksen dame. Moren min har allerede kjøpt en flaske champagne til meg som i dette øyeblikk befinner seg på en uoppnåelig hylle. Derfra ser den på meg og sier "gleeeed deeeeg! EN MÅNED, TO UKER OG FIRE DAGER IGJEN" (tviler på at det er de korrekte tallene, champagneflasker er generelt ikke så stødige i matte, men det er noe sånt). Jeg har bestilt time hos tatovør og planlagt akkurat hva jeg skal gjøre i fem år etter videregående. For første gang er det faktisk nogenlunde realistiske planer, selv om jeg ikke har noen slags forventning om at jeg kommer til å gjennomføre dem.

Sommer betyr også eksamener, og jeg er langt ifra klar. Skal ikke skrive en lang tirade om det norske skolesystemet, de finnes det mange nok av fra før. Jeg sier bare at jeg bestemmer meg for å bytte til Steinerskolen hver eneste vår, og det er ikke på grunn av hipsterne. Eksamen er noe dritt. Heldigvis er det bare én av dem i år og så er jeg ferdig. Helt til neste år. Da er det fire. Hm. Eurytmi er jo litt stilig, da?

Anna

P.S. Ikke spør meg om titlene på innleggene mine. Jeg har gitt dem opp for lenge siden.

3 kommentarer

Ida

20.05.2013 kl.13:58

Jeg må bare si at jeg synes du er skikkelig flink til å synge, med eller uten forkjølelse. Dette skal jeg høre på mange ganger:)

andrea

20.05.2013 kl.23:24

du er fét

Marlene

21.05.2013 kl.11:50

Jeg elsker bloggen din!

Du skriver så fantstisk bra:D

Du er en stor inspirasjon!

Håper det gikk bra på skolen idag :P

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits