R.I.P.

Dette hadde vært en ganske dårlig blogg om jeg bare fortalte dere hvor flink jeg er til å tro på meg sjæl og stå imot skjønnhetshysteriet. Det påvirker meg like mye som alle andre, jeg prøver bare å være så bevisst på det som mulig. Jeg vet at det ikke er noen annen grunn til at hår på leggene er stygt, enn at det er nettopp barberte legger vi ser rundt oss over. fuckings. alt. Likevel klarer jeg ikke å være fornøyd når jeg ser at leggene mine ser akkurat ut som gutten ved siden av meg sine. Derfor ga jeg opp på søndag. Men jeg har tross alt holdt ut i åtte måneder, og følte at jeg trengte en verdig avslutning. Den er her:

I åtte måneder har jeg klart meg uten barberhøvelen.

Nå får jeg bare begynne på nytt.

Anna

P.S. Det var meningen at det skulle være melodramatisk, altså

12 kommentarer

Emilie - jente på deltid

14.05.2013 kl.19:00

Jeg liker faktisk følelsen av nybarberte ben... men fordi jeg har feil kropp så må jeg skjule det, og derfor ser du meg aldri med shorts om sommeren...

uperfektejenter

14.05.2013 kl.19:12

Emilie: Håper du klarer å vise dem frem en gang, selv om jeg skjønner hvor vanskelig det er. Men husk at de aller færreste legger merke til det. Jeg gikk en gang rundt i byen med kjempehårete legger og fikk ikke én eneste kommentar eller et eneste blikk, selv om jeg friket helt ut. Men ta det i ditt eget tempo, og work it, girl!

Intrige

14.05.2013 kl.19:13

I løpet av denne vinteren har jeg nesten ikke barbert meg over hodet, fordi jeg tenkte likedan som deg, og fordi jeg var så deppa at jeg nesten ikke dusja og da blir jeg jo ikke barbering heller. Å barbere seg er veldig slitsomt når man nesten ikke spiser, sover hele dagen og alt det der, så når jeg dusja så orka jeg bare å .. dusje..

Nå er det bedre og jeg barberer meg ;) Det er deilig ja. Føler meg mye renere, er litt ukonfortabel med at jeg føler meg reinere bare av å være foruten hår. Men men :s

Maja

14.05.2013 kl.20:06

du er kul ass, anna. men du hadde vært enda kulere med hår på leggene!

MakeNoSense(Nini)

14.05.2013 kl.21:08

Føler med deg Anna. Har ikke barbert leggene på dritlenge og har ikke lyst for å gå i mot skjønnhetshysteriet, men bøyer meg desverre i støvet for det.

Matmah

14.05.2013 kl.22:19

Det var rett og slett fantastisk!

Andrea

14.05.2013 kl.23:19

Du trenger en ny header, asap

uperfektejenter

15.05.2013 kl.09:22

Andrea: venter på bilder fra en photoshut. men lag til meg i mellomtiden a!

Kristine

15.05.2013 kl.11:11

Har lenge gått ut å barbere verken legger eller armhuler, mye på grunn av inspirasjonen denne bloggen har gitt meg. For omtrent en uke siden barberte jeg armhulene, akkurat fordi jeg er redd for å få stygge blikk. Jeg kunne ønske at jeg kunne stå imot alt skjønnhetspresset, men det er veldig vanskelig. Sakte men sikkert aksepterer jeg kroppen min, med hår og alt. Dessverre stopper redselen meg fra å leve ut hva jeg mener, at det er altfor mye fokus på et unaturlig utseende. Selv kommer jeg nok til å barbere leggene når sommeren kommer. Så jeg skjønner deg veldig godt. Takk for at du er så ærlig.

tone

15.05.2013 kl.14:25

Jeg syns det er leit å barbere leggene. Jeg syns det er ubehagelig, fordi det klør når det vokser ut, og jeg har viktigere ting å bruke penger på(som strømpebukser, manga, lerret, bøker og sjokolademelk) og er stolt over å si at jeg ikke barberer legger eller armhuler :)

Iustitiæ

15.05.2013 kl.17:54

æsj for et syteinnlegg :p

1. Det har ingenting med feminisme å gjøre bare fordi du føler du "må" barbere leggene.

2. Det er ingen som tvinger deg til å barbere kroppen din.

3. At du er redd for andres reaksjoner på hårete legger er ditt problem. Vi møter alle på holdninger som vi ikke liker. Absurd å gjøre noen feministisk kampsak ut av "skjønnhetshysteriet". At noen lager seg dårlige holdninger til egen kropp pga noen reklamer og et "press" de danner seg oppi hodet er deres eget ansvar (og således kun deres problem) uansett hvor ille det måtte kjennes. Det er dessuten ikke noe kjønnsbetinget problem.

tone 2

21.05.2013 kl.10:24

jeg barberer ikke leggene i år. har ca like mye hår der som jeg har på armene, så det får verden tåle

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits