gullruten er best på twitter

På onsdag var jeg på Rikshospitalet for en sjekk etter operasjonen. Der fikk jeg vite at operasjonen var mislykket. Jeg har fått en trommehinne, men det har gått hull på den. Altså kan jeg fortsatt ikke lære meg å svømme. Jeg begynner å tro at det kanskje bare ikke er meningen at jeg er en sånn person som skal se på ekte fisker under vann. Det kan jeg forsåvidt leve uten. Det er også litt fint at jeg fortsatt kan dra til Rikshospitalet hvert år, for det har jeg gjort hele livet og jeg føler meg ikke helt klar for å avslutte den tradisjonen ennå.

Hjemme bra, Norges største sykehus best.

Som trøst sendte mora mi meg på trøsteshopping. Jeg spiste tre is og kjøpte tre nye klesplagg og med ett følte jeg meg seks ganger så bra.

Kroppen min trøstet meg med tre kviser på rad!!

Noe jeg takket for ved å klore dem i stykker. Som vanlig.

Men jeg trenger vel kanskje ikke å si at det var skuff. Veldig skuff. I tillegg fikk jeg mensen på onsdag, så de siste dagene har vært litt.. dritt. Derfor har jeg søkt trøst i musikken, nærmere bestemt gangstarap, nærmere bestemt Tyler, the Creator. Det er noe utrolig deilig med en mørk mannestemme som banner deg i øret. Man føler seg både litt pissed og sykt kul på en gang, selv om man sitter der på en t-bane i Norge på vei til skolen. Inspirert av dette bildet


bestemte jeg meg også for å sette meg ned med gode gamle photoshop. Jeg elsket photoshop før, men så fikk jeg den latterlige idéen at naturlighet er bra(???) og la det fra meg. Men i dag vendte jeg altså tilbake, og anvendte gamle ferdigheter til å lage dette kunstverket:

Image and video hosting by TinyPic

Swaaaaaaaaaaaaaggg.

Og, selvfølgelig, for ærlighetens skyld, her er orginalbildet:

Ellers har jeg brukt dagene på å se på leiligheter i Hong Kong. Dit vil jeg nemlig flytte. Min foreløpige favoritt er denne:

<3 <3 <3 <3 <3

Uansett, poenget med dette innlegget er egentlig bare at jeg er litt sånn her akkurat nå

Men i morgen skal jeg prøve å barbere leggene for første gang siden oktober, og da blir det liv.

Anna

P.S. Jeg husker ikke hva som var poenget med tittelen, bortsett fra at det er sant. Alle store tv-programmer i Norge blir ti ganger bedre om man følger med på programmets hashtag på twitter samtidig. Pr0tip.

11 kommentarer

11.05.2013 kl.23:34

Jeg feira våren med å vokse legga i går, har vært hårete siden 2012 jeg også. Det føles liksom ut siden jeg mister følelsen uten hårene, har du det også sånn?

uperfektejenter

11.05.2013 kl.23:40

Anonym: Jaaaaa. Mister følelsen helt. Også blir man så kald. Og så naken. Og så sår hud. Gruer meg allerede.

ingvild

11.05.2013 kl.23:55

skal du prøve å få ny trommehinnee?

uperfektejenter

12.05.2013 kl.00:04

ingvild: Det er en liten sjanse for at den kan gro igjen. Om et halvt år har jeg en ny time, da får jeg vite om det fortsatt er hull på trommehinnen, hvis det er det så må jeg operere på nytt neste år. Men er ikke helt sikker på om jeg orker å gå gjennom operasjonen på nytt, hvis den blir mislykket da også er det bare... nay

Agnes

12.05.2013 kl.00:23

Takk, trengte å lese noe uten så mye mening nå.

Ingvild

12.05.2013 kl.00:34

håper det går bra. lykke til!

Inga

12.05.2013 kl.00:50

HERREGUD ANNA ÅSSEN SKAL DU BO I SÅ HØY BLOKK HERREGUD BLIR MAN IKKE SVIMMEL? det er sikkert 23234792852. etasje!!! Da jeg var med mamma på Top of the Rock i NY, påsto hun at hun kunne kjenne bygningen svaie, og det var bare 70. etasje.

Innerst inne er jeg skikkelig ukeen på at du skal bo i Hong Kong, fordi det er så jævlig langt unna.

Men når jeg tenker meg om så har jo jeg tenkt til å bo i India og da blir det jo plutselig ikke så fryktelig langt lenger.

:))))))))))))

uperfektejenter

12.05.2013 kl.12:09

Inga: Jeg tror jeg har det omvendte av klaustrofobi, for jeg bare elsker tanken på å bo som sild i fisketønne på andre siden av jorden. Men så fett!! Jeg har tenkt å dra til India på ferie når jeg bor i Hong Kong!!!!!

Sigrid

12.05.2013 kl.13:49

Så bra innlegg! Dere skriver så bra og klarer å sette ord på ting akkurat som de er, uten å pynte på sannheten som de fleste andre bloggere. Når man har vært innom ti blogger i håp om å finne noe annet enn sminke og selvbruning, er det nesten en lettelse å kunne skrive inn "uperfektejenter" i addressefeltet, og komme til deres blogg. Skulle vært flere som dere! :)

Aila

13.05.2013 kl.01:57

<3 skal gi deg klem i morgen. Håper ikke det var fordi noen bitch-slappa deg at operasjonen var misslykka ...

Ragni

13.05.2013 kl.09:25

Jævlig kjipt at operasjonen ikke gikk som planlagt. Bra at du setter ord på det, håper du har fine folk som trøster deg lett tilgjengelig. Lykke til med en eventuell neste runde!

Veldig fint at bloggen lever igjen etter den lille pausen, forresten!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits