Anna tester rynkekrem

Obs! Dette innlegget er ikke sponset

Soundtrack

Åh, den som kunne leve evig. Eller i det minste se sånn ut.

Fjorten er det nye førti, ung og vakker er det nye gammel og vis, rynker er det nye kviser. Det er viktig å starte tidlig, og derfor har jeg testet RYNKEKREM!

Nærmere bestemt Q10 Moisturizer Day fra Nivea Visage. Jeg tror at tittelen Q10 enten kommer av at det uttales cutie eller at denne kremen får deg til å se ut som en tiåring. Begge deler lover uansett godt! Kremen har også solfaktor 15. Det er viktig å skjerme huden sin fra sola, slik at fargen fra brunkremen ikke blir påvirket av en naturlig (yuck!) brunfarge.

Det første jeg merket da jeg åpnet krukken, var at det ikke kom masse små strekfigurer ut og høvlet pannen min som forventet. I stedet var det bare helt vanlig, hvit krem. Denne fuktighetsgivende kremen hadde konsistens som krem og føltes fuktig mot huden. Hvem skulle trodd det???

Uansett, her kan dere se resultatet:

Før


Etter:


Hva synes dere? Jeg ser ikke så stor forskjell, egentlig, men det kan hende at det bare er meg. Det jeg derimot ser, er at jeg på etter-bildet har FÅTT RYNKER PÅ KINNENE?! Ser dere de to hullene på hver sin side av leppa, og strekene på kinnene? Det hadde jeg ikke forventet, og det er ganske skuffende. Jeg hadde håpet å komme inn på ballbingen på IKEA, men nå er jeg ikke så sikker. Jeg håper allikevel at det er en sjanse hvis jeg slutter å smile, være sint, gråte, le og skrike og husker å smøre meg inn med rynkekrem hver dag. Men kroppen min ser jo ikke ut som en seksårings, tenker dere kanskje? Vel, jeg har selvfølgelig tenkt på det! Jeg har begynt å smøre inn puppene mine også. Forhåpentligvis blir de borte snart.

Nivea Visages rynkekrem får 0,5 av søtten stjerner. Ta heller botox.

Anna

6 kommentarer

ingvild

23.04.2013 kl.17:37

herlig.

Solveig

23.04.2013 kl.17:50

herregud elska det her

M.E.H

23.04.2013 kl.17:50

Åh, så herlig! Hahaha! Dagens latter. :)

mathilde

23.04.2013 kl.18:36

Spørsmålet til sånne kremar og produsentane av dei; rynkekrem eller antirynkekrem? Du er best, forresten. Likte særleg godt det med å smøre inn puppane i håp om at dei skulle forsvinne, men om eg hadde gjort det sjølv trur eg eg hadde fått hull i brystet fordi det ikkje er noko å fjerne.

Matmah

24.04.2013 kl.13:39

Beste jeg har lest på lenge xD

Øyvind

01.05.2013 kl.00:03

Sier seg selv at rynkekrem gir deg rynker. Det var kanskje anti-rynkekrem du var ute etter.

:p

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits