stolt av mæ sjæl

I går kveld følte jeg meg skikkelig dritt. Typ legge-meg-i-senga-og-aldri-stå-opp-dritt. Etter et par deppesanger og litt stirring i taket gjorde jeg heller det motsatte. Jeg reiste meg opp. Redde opp senga, tok meg et langt varmt bad, stjal fuktighetskremen til mora mi og tok på meg min fineste silkenattkjole. Jeg flettet håret mitt mens jeg så meg i speilet og tenkte på alle menneskene som ikke hadde villet at jeg skulle føle meg sånn, som gladelig ville gjort ting bare for å gjøre meg glad igjen. Så la jeg meg i nytt, rent sengetøy og våknet ti timer senere slik:

Jeg følte meg rett og slett bedre. Men godstemning kan bare vare så lenge, så en god del timer senere fant jeg plutselig meg selv sittende på kjøkkenet, stirrende ut vinduet med rumlende mage og hodet et helt annet sted. Så jeg tok meg selv i nakkeskinnet (er det et uttrykk? håper det) en gang til. Nytt bad og så, det aller vanskeligste - mat.

Vi hadde ca fem matvarer i kjøleskapet, så jeg måtte jobbe med det jeg hadde. Jeg har aldri laget mat uten oppskrift før i hele mitt liv, men nå hadde jeg ikke noe valg. Dette ble resultatet:

MAT!!!! JEG LAGDE MAT HELT SELV!!!!!! Spaghetti med saus laget av litt fløte, en tomat, litt pesto, to skiver hvitost og krydder. Ikke bare det, det smakte faktisk godt også!

Nå drikker jeg juice til dessert og ser på Beauty and the Geek (TLC <3) med god samvittighet. Etterpå er det Honey Boo Boo og jeg husker nesten ikke forrige gang jeg var så fornøyd med meg sjæl.

Anna

Når var du sist stolt av deg selv? Jeg vil høre deres suksesshistorier, liten eller stor!

11 kommentarer

Karoline

21.04.2013 kl.18:40

HÅPER DU HAR HATT EN FIN HELG!!

Christine

21.04.2013 kl.19:00

Så flink du er!

Selv var jeg ganske stolt av meg selv for et par timer siden (er fremdeles litt stolt, ehhe). Var rett før jeg skulle i dusjen, så meg i speilet og for første gang noensinne var jeg fornøyd med hele kroppen min, gikk opp for meg at "ey, jeg er jo pen!"

Så klart kommer det dårlige dager, men dager som denne gjør det virkelig verdt det ^^

Skyen

21.04.2013 kl.19:08

Høres ut sånn som jeg har det av og til; blir liggende i senga og tenker "her skal jeg bli for ALLTID". Så går det ca fem minutter, jeg reiser meg opp, steller meg og reiser til byen... Artig. Ønsker deg en fin kveld! :)

Aurora

21.04.2013 kl.20:24

ja, "å ta seg selv i nakkeskinnet" er et uttrykk. Og et fantastisk et også :D

Johanne

21.04.2013 kl.21:14

å fin anna! sist gang var på fredag etter en velykket teater i perspektiv-tentamen. AH, hvilken følelse.

Therese

21.04.2013 kl.23:42

Jeg er skikkelig stolt av meg selv! I høst var jeg på et ganske dårlig sted, og var på randen av å gjøre mye dumt. Men etter jul så tok jeg tak i problemet, dyrket meg selv littegrann, og i påsken så gikk det opp for meg at jeg er nå utrolig lykkelig. Jeg er fornøyd med livet; vennene min rundt meg, kroppen min og hvordan jeg ser ut og de tingene jeg vier tiden min til! Det er en herlig følelse, og selv om det er noen dager som ser gråere ut enn andre, kjenner jeg at jeg er lykkerlig og fornøyd i bunn. Og det beste av det hele er at jeg klarte det (nesten) helt selv. Jeg trengte ikke en kjæreste eller noen andre til å få meg til å føle meg bedre (selv om det hjalp med noen herlige venner), det var noe jeg klarte å oppnå helt på egenhånd! :)

Lissie

22.04.2013 kl.21:22

Denne posten fikk meg til å føle meg bedre! Har vært en - ligge -i -senga -og -være- deppa- dag i dag, men nå skal jeg gå ut en tur å hilse på svanene ved vannet før jeg legger meg;-)

Cecilie

23.04.2013 kl.10:25

Så pen du er! :)

Dette innlegget fikk meg til å føle meg bedre :)

Benedicte

07.05.2013 kl.19:07

Sist gang jeg var stolt av meg selv var i går faktisk, fikk 5 på en naturfagsprøve som jeg hadde gruet meg skikkelig til. En ganske liten ting, men følte meg skikkelig bra resten av dagen!

Prinsesse Grønn

10.05.2013 kl.11:10

Sist må være da jeg tidligere denne uken fikk 6 på engelsk muntlig.

Forresten, du er så vakker. Og maten så veldig god ut. :)

Honey BooBoo

23.11.2016 kl.13:03

hei

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits