Tilbaks

I går kveld kom jeg tilbake fra Stockholm. Fra tusenvis av mennesker, biler, støy, forestillinger og shopping til katta mi og internett. I Stockholm bodde jeg på et vandrerhjem og delte rom med 16 stykker fra klassen min. Jeg har en veldig hyggelig klasse, men selv ikke de tolv disiplene kan gjøre en uke med konstant sosial omgang utholdelig.

Derfor trenger jeg TLC i dag. TLC står for The Learning Channel og er en tv-kanal hvor man kan lære om alt fra sære kropper, via sære avhengigheter eller seksuelle preferanser til sære livsstiler. Akkurat nå ser jeg på "En mann - fire koner" som handler om en mann med - wait for it - fire koner. Etterpå er det "Secret Eaters" hvor to ernæringseksperter overvåker uvitende overvektige mennesker før de overrasker dem ved å fortelle dem alt de gjør feil. Gullrekka blir komplett med "Forny din kone", et program hvor en ektemann får i oppdrag å totalforandre sin kones ytre. Ingen kan grøte til hjernene våre som amerikansk TV, og ingen har mer grøtete amerikanske tv-programmer enn TLC. Og etter denne uka trenger jeg grøthjerne, ass.

Misforstå meg rett, jeg har hatt det fantastisk! Været i Stockholm var rævva, men byen var tha shit. Jeg ble helt forelska i söta brors hovedstad. Stockholm er en ordentlig storby, men har fortsatt den koselige skandinaviske stemningen. Jeg måtte manøvrere meg i et fremmed land, men forsto fortsatt språket og kulturen. De forsto derimot ikke meg, så jeg måtte tilegne meg en Skavlan-svorsk jeg fortsatt ikke har klart å legge fra meg. Jeg hadde bare med meg mitt analoge kamera, så bildene kommer ikke før om ca en uke. Og det skulle jo tatt seg ut å skrive om en ferie uten å legge ved bilder!! Derfor får dere bruke fantasien inntil da. Har dere ingen fantasi, eller ønsker dere å blit kvitt den så fort som mulig, kan dere bare se på TLC i stedet.

Anna

2 kommentarer

acristy

20.04.2013 kl.19:18

Høres ut som det var veldig fint i Stockholm! C:

Kos deg med TLC :D

blurry

20.04.2013 kl.20:55

Takk for at dere er så inspirerende!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits