ææææ

Okei, hei. Og sorry.

Vi er i april, men det føles som februar. På været, i hvert fall. Jeg er lykkelig, men sliten. Og kald. Og stressa. Og svært lite inspirert til å gjøre noe som helst annet enn å lage mat, se på filmer og sove. Heldigvis er jeg i den beste situasjonen som finnes: Jeg har rett til å synes synd på meg selv selv om det egentlig ikke er synd på meg i det hele tatt. Jeg har mensen. Dette gir meg godteri, masse kos og film fra kjæresten min, massasjetime fra mormor, middag fra broren min og generell sympati fra verden.

STAKKARS MEG

Uansett, det jeg prøver å si er at det blir litt så som så med bloggingen. Det er veldig synd, for jeg elsker denne bloggen og hater at jeg ikke er flinkere (selv om jeg har mensen). Neste uke skal jeg til og med til Stockholm med klassen og må leve uten internett i fem dager. Fram til jeg kommer hjem derfra, og Elise kommer tilbake, må jeg bare si: SORRY! Men! Jeg minner om at det er fullt mulig å sende inn gjesteinnlegg. Jeg kan ikke være den eneste uperfekte jenta i verden. Enten du vil skrive om matpakka di, lårene dine, vennene dine eller en fin film, er det bare å sende inn. Det trenger ikke å være tungt og politisk, det trenger ikke å være smart eller vittig eller sterkt. Poenget med denne bloggen er bare å vise hvordan det faktisk er å være tjei, og alt du kan bidra med er megakosi. Spesielt når vi er inne i historiens mest forvirrede aprilmåned (vent, vår? Faen, er det ikke vinter nå? HÆ APRIL?!?!?! Trodde jeg var januar, herregud. Sorri assa)

I påvente av ordentlig vår, kan jeg bare anbefale å grille marshmallows på telys og unngå å se ut av vinduet.Anna

HELT TIL SLUTT har jeg et spørsmål jeg veldig gjerne vil at dere skal svare på!! Som sagt blir det lite blogging framover, men jeg kan godt bare skrive innlegg som dette; hverdagslige, korte og enkle. Hva synes dere? Kvalitet eller kvantitet? Jevnlig oppdatering eller gode og intelligente innlegg? Jeg kommer nok bare til å gjøre som jeg vil uansett, men vil gjerne høre deres mening :)

10 kommentarer

Ine-Berit

11.04.2013 kl.17:43

JEG HAR OGSÅ MENSEN!

Jeg synes en blanding av kvantitet og kvalitet er bra (: Det er lov til å ikke blogge hver dag, men det er jo kos med litt mer en type en gang i uka. Litt småinnlegg og litt store intelligente innlegg. Fin balanse er tingen! (:

Lise

11.04.2013 kl.17:55

Liker bloggen deres, så stå på ! Når det gjelder alt :)

isabell

11.04.2013 kl.18:08

Ja takk, begge deler? Oppdateringer på hverdagen er kult, men også de gode innleggene en gang i blant? Hverdagsoppdateringer blir liksom en slags bonus hver dag.

Ragnhild

11.04.2013 kl.18:15

Jeg merker jeg savner at dere/du blogger daglig. Det er liksom et lite høydepunkt i hverdagen! Jeg liker både de korte hei-hade innleggene, men også de hvor dere skriver meninger, erfaringer og snakker om vitkige temaer. Jeg har full forståelse for at dere begge har det travelt, men dersom dere hadde hatt tid, litt innimellom, ville jeg satt pris på alle typer innlegg :)

Jeg elsker bloggen deres og håper dere vil forstette å blogge for alltid, dere er mine forbilder! Dere inspirerer meg til å ville stå opp for meg, og til å være meg selv.

Camilla

11.04.2013 kl.18:25

kvalitet :) Men kvantitetsinnleggene deres er søte også da.

Ester

11.04.2013 kl.18:50

Om det er et valg mellom kvantitet eller ingenting, blir det kvantitet. Men det finnes da en gylden middelvei?

Leelawadee

11.04.2013 kl.19:55

Jeg vurderte å slå hodet mitt i veggen da jeg oppdaget at det falt hvite, kalde, rare ...ting! ned fra himmelen som ikke hører hjemme her i april. Så tenkte jeg at dette bare ville føre til hodepine, så jeg slo det fra meg. Norge kan være brutalt til tider.

Jeg liker begge deler - det er selvfølgelig fantastisk å lese reflekterte, seriøse meninger som nesten tar pusten fra meg, men det er også underholdende (pcn min endret dette ordet til "under holdende" og fikk meg nesten til å grine) med slike innlegg som dette. :)

Marta

11.04.2013 kl.20:44

Kvalitet! Det minkar kanskje lesartalet frå dei tilfeldige forbipasserande, men dokker held på dei som les fordi dokker har ein bra blogg med brae innlegg. Sjølv om kvardagsinnlegga er litt interessante dei òg, vil eg ha slutta å lesa om det blei nesten berre det.

Zadi

12.04.2013 kl.11:42

Både og! Jeg synes at det er veldig inspirerende å lese de lange og gjennomtenkte innleggene deres (feminisme, seksualitet etc) men også veldig koselig å lese noen "dette-gjorde-jeg-idag" innlegg! :)

Vanja

12.04.2013 kl.20:56

I hovudsak kvalitet, men helst begge :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits