Home, sweet home

Jeg lovet dere å være tilbake til påsken. Med to pc-er i heimen som streiket da jeg kom hjem ble ikke det så lett. Jeg er her nå da! Selv om det bare er for i dag.

Praha var utrolig koselig, og jeg har opplevd mye nytt. I alt det skumle nye gjorde jeg noen vanlige ting, som å spise:

Posere for bloggen:


Dra på café med vennene mine:Og være mitt vanlige sjarmerende jeg da vi dro på forestillinger (symfoni, opera og dukketeater) på kvelden:

(Creds til Aslak for bildene, tusen takk for at jeg får låne dem <3 )

Vi gjorde mye hyggelig i Praha, blant annet dro Robin, Aslak og jeg på en times massasje. Det er det roligste og mest avkoblede jeg har vært på flere år. Generasjonen som vokser opp nå lærer at man skal være på og tilgjengelig 24/7 og jeg merker at det er ikke helt min greie. Jeg elsker denne bloggen, men jeg må ha litt fred og ro. Derfor syns jeg det var like greit at jeg ikke hadde fungerende pc i hus i påsken, for jeg fikk fri. Og jeg slapp at oppmerksomheten hele tiden var på meg. Dette er jo mitt valg, det er ingen som tvinger meg til å blogge, og jeg liker dere alle veldig godt. Jeg bare trenger litt lenger tid. Tid til å være ungdom og finne ut av meg selv. Tid til å være i fred, akkurat nå. Noen ganger sier kroppen i fra og da må man høre etter. Jeg blir borte en måneds tid til, men etter det kommer jeg tilbake og da er det full fart framover. Ikke savn meg for mye, det kommer til å skje mye spennende på bloggen alikevel! Glad i dere.

Elise

(Ps. Om det skulle være noe kan dere nå meg på min private instagram, det eneste mediet jeg bruker regelmessig. Xoxo)

4 kommentarer

Solveig

02.04.2013 kl.15:00

Åh, Praha virker fint! Og du er så utrolig nydelig og, blir helt "amazed" av utseende til dere to, helt seriøst.

acristy

02.04.2013 kl.15:39

Åh, ser og høres veldig koselig ut! C:

Linnba

02.04.2013 kl.15:59

Jeg liker dere. Jeg liker at dere skriver om ting som er tabu og uperfekt. Jeg liker at operasjon ikke må handle om silikon, jeg liker at det er greit å ha problemer med mat og angst og alle de andre tingene ungdom sliter med. Selv om jeg teknisk sett ikke er ungdom lenger selv. Jeg skulle ønske noen gjorde dette da jeg var usikker på meg selv.

Takk for at dere er så tøffe

Maren Turmo

02.04.2013 kl.20:54

kul blogg!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits