Fitte, kuse, musa, VAGINA

Hvis vaginaen din kunne kle på seg, hva ville den ha på?

Hvis vaginaen din kunne snakke, hva ville den si?

Hva ligner vaginaen din på?

Hva er spesielt med vaginaen din?

Hvordan lukter vaginaen din?

Disse spørsmålene ble stilt til over to hundre amerikanske kvinner. Kvinner fra alle slags bakgrunner, med alle slags erfaringer, snakket om vaginaen sin. Eve Ensler sto bak prosjektet som kulminerte i en teaterforestilling kalt Vaginamonologene.I en og en halv time er fitta i fokus. Det skulle bare mangle. Dette organet er kilden til så mye bekymring, nytelse, skrekk, smerte, glede og kjærlighet hos halvparten av verdens befolkning - men hvor mye vet vi egentlig om denne sagnomsuste vaginaen? Hvor godt kjenner du musa di?

Denne uka skal kusene frem i lyset hos uperfekte jenter. Jeg vil se svarene deres på spørsmålene øverst, kommentér i vei! Og kom gjerne og se på vaginamonologene på Caféteatret på Grønland den 4. eller 6. april. Billettene koster 120 kroner pr stk, og alle inntekter går til Oslo Krisesenter. Les mer her!

Anna

7 kommentarer

Julie

01.04.2013 kl.13:37

Skulle kommet og sett på forestillingen vår :) Vi satt det opp på skolen.

Clementine

01.04.2013 kl.21:08

Fin blogg dere har! :) Er ganske sikker på at svarene på de fleste spørsmålene i dette innlegget står på bloggen min, hihi.

Zadi

01.04.2013 kl.21:12

Vaginaen min ville ha gått med svarte silkesløyfer all over, fordi den er classy som f :) Den ville ikke ha sagt stort, tror jeg. Den likner på ...en vagina, for det er det den er! Og som sagt, den er tidenes mest classy vagina. Derfor skal den også lukte som tidenes mest classy vagina- ganske vaginaete. JEG ELSKER MIN CLASSY VAGINA <3 Hmmm... kanskje den hadde hatt en britisk aksent?

Cassandra

01.04.2013 kl.22:00

Jeg trodde vagina var innvendig mens det en faktisk kan se er kalt vulva

Bare meg

02.04.2013 kl.11:42

Mulig dette kommer litt ut av det blå, men jeg tror jeg leste et sted at du var medlem av rød ungdom, men hadde mldt deg ut? Hva var grunnen til det?

Meg også

29.08.2015 kl.14:31

Vulva er det riktige navn på de synlige delene mellom kjønnsleppene. Vagina er inngangen til livmoren osv. og er fødselskanalen. Spør ikke meg hvorfor fitta blir kalt vagina.

huher

13.12.2015 kl.05:16

Kuse er altfor lite brukt synes jeg. Undervurdert ord^^

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits