These walls are killing me

Hør på Walls av Susanne Sundfør. Den er ikke på youtube. Jeg beklager.

Nå er Elise på vei til Praha, og jeg er på vei til en alvorlig sinnslidelse.

Anna vs the world.

Jeg er nemlig så godt som frisk, men må fortsatt være hjemme en uke til. Nå skjønner jeg endelig hvorfor katta mi blir så gal på vinterhalvåret.

Jeg kommer ikke til å skrive et langt, poetisk innlegg om hvordan det er å være fanget innenfor husets fire vegger og kun kjenne sola gjennom et vindu. Jeg kommer bare til å legge meg på sofaen og lese bok og se på filmer. Av ren trass.

Det har skjedd to ting jeg tenkte jeg skulle nevne:

Jeg pimpet opp bandasjen minJeg lagde pannekaker til frokost

Har nemlig tenkt at jeg skal begynne å like å lage mat. Man kan jo egentlig ikke bare bestemme seg for å like ting, men når det gjelder noe så viktig som mat tenkte jeg at det var verdt et forsøk. Derfor har jeg begynt å lese matblogger. Favoritten min foreløpig er marenviks.blogg.no fordi den minner meg om sommer og frisk luft og UTENDØRS, men skal keep ya updated. Hvis jeg gidder å fortsette å lage mat. Det tviler jeg nesten litt på.Men i morgen!!!!!! I MORGEN SKAL JEG DRA UT!!!!!!!!

Jeg skal nemlig utføre den strabasiøse ferden tilbake til Rikshospitalet. I taxi. Der skal jeg ta ut sting og øretampong (jeg kødder ikke, jeg har en tampong inni øregangen. Det medisinske begrepet er tampong.) og fjerne bandasje og alt. Så får jeg vite om operasjonen var vellykket. Om jeg har lyktes i min oppgave, som var å være hjemme og gjøre så lite som overhodet mulig. Jeg har to bekymringer:

- Jeg har ledd litt for mye (=brå bevegelser og trykk på trommehinnen)

- I går gikk brannalarmen under et tidligere forsøk på å lage pannekaker (=høy lyd)

Jeg har tatt denne operasjonen tre ganger før, og den har bare vært vellykket en gang (på det andre øret). Det er overraskende hvor vanskelig det er å gjøre ingenting, så jeg krysser fingrene for at alt ikke var forgjeves.

Etter at øretampongen og sannheten er ute, skal jeg dra hjem igjen. I taxi. Så skal jeg fortsette å ligge i sofaen og lese bok og se på film. I en uke til.

Etter dette tror jeg at jeg må bli nomade.

Anna

9 kommentarer

Maria.

18.03.2013 kl.13:20

Mulig noen har spurt om dette før, men hvordan har det vært å ikke ha trommehinne? Har det plaget deg mye liksom?

Hanna Gjerholm Moe

18.03.2013 kl.13:21

HAhaha så morsomme bilder :D Naaaam pannekakene så helt sykt gode ut :D!

Tora

18.03.2013 kl.13:33

Hei! Jeg lurer på hva du synes om "Den tomme stolen"! Jeg har hørt litt forskjellig om den, er det en bok du anbefaler? :)

uperfektejenter

18.03.2013 kl.13:35

Tora: Jeg har nettopp begynt å lese, så jeg kan ikke si så mye. Men Elise har lest den ferdig, kan be henne skrive om den når hun kommer tilbake :) Foreløpig synes jeg den er helt ok. Den fanger meg ikke, men underholder meg. (Jeg var forøvrig aldri noen stor fan av Harry Potter-bøkene heller, så det kan ha noe med det å gjøre.)

uperfektejenter

18.03.2013 kl.13:38

Maria.: Jeg har levd uten trommehinne siden jeg var tre år (fikk en fungerende trommehinne på det ene øret etter to mislykkede operasjoner da jeg var åtte), så jeg har blitt veldig vant til det. Jeg kan ikke få vann inn i øret. Det fører til at jeg aldri har lært å svømme, det er veldig slitsomt å dusje og jeg må til og med passe på når det regner. Det har definitvt vært en utfordring, men det har vært til å leve med. I tillegg har jeg jo hatt mye dårligere hørsel på det ene øret, men det har jeg ikke tenkt noe over. Det har egentlig bare vært deilig å ha et døvt øre å vende til kjipe folk eller altfor høye høyttalere på konsert :)

acristy

18.03.2013 kl.13:42

Håper det ordner seg, og operasjonen var vellykket! C:

Lykke til C:

Anne-Helene

18.03.2013 kl.15:18

lykke til på kontroll <3

Ylja

18.03.2013 kl.16:33

Håper oprasjonen har gått bra, og lykke til! tenk at du kan skrive så morsomt og bra om noe så kjedelig, som du sier det er :)

Ingvild

18.03.2013 kl.17:39

VI HAR LIKE TALLERKENER

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits