Brb

Hei dere!

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne eller skrive dette innlegget, for det føles litt som et nederlag. Kan vel bare si det rett ut - jeg trenger en pause. 

Sosiale medier har de siste årene blitt en del av ungdommers hverdag, og jeg omfavnet dette med glede. Jeg blogger, jeg tvitrer, jeg youtuber, jeg instagrammer, jeg facebooker, og en gang i tiden myspacet jeg til og med. Internett er en spennende arena. For meg som ikke hadde særlig med venner da jeg var mindre var det en fantastisk måte å rømme fra virkeligheten på. 

Jeg liker oppmerksomhet og jeg er ikke redd for å si det. På denne bloggen kan jeg uttrykke meg og få respons fra herlige lesere (både ris og ros), og det er jeg evig takknemlig. Men vi lever i en tid der man er pålogget 24/7. Jeg logger ikke av før jeg legger meg, men logger ofte på før jeg står opp igjen. 

 

Til tider har denne bloggen vært så eksponerende og tidtakende at jeg har villet slutte. Selv om jeg sverger til ærlighet og til å vise alle sidene av livet så er det noen ganger jeg bare har villet gjemme meg i senga mi og aldri stå opp igjen. Det er ikke alltid så lett å dele. 

Derfor tar jeg en pause, men det er ikke fordi jeg har det vondt. Tvert i mot! Månedene etter jul var ikke så kule, men nå begynner ting å bli bedre. Bedre, men mer slitsomt. Forrige uke var min første skulkefrie uke siden lenge før jul, og det er veldig givende. Pluss på at jeg så smått har begynt å trene, gjør lekser igjen, fortsette å være skulkefri, være med venner, drive blogg, være med familie... Det er en del. Ikke for alle, men for meg. Ressursene mine strekker ikke til, jeg får ikke gjort alt jeg har lyst til og jeg merker at jeg er altfor eksponert. Det har tatt meg lang tid å innrømme det, men jeg har blitt avhengig av sosiale medier. Det er derfor på tide å ta et skritt tilbake og få litt perspektiv på ting. 

Livet mitt er litt slitsomt nå, og jeg har ikke kapasitet til å tenke på hva jeg skal skrive i morgen og i neste uke. Jeg er ganske utslitt. Denne bloggen er det beste som har skjedd meg og har gitt meg så mange kule muligheter. Den er også basert på å dele mye av seg selv og det tærer på den psykiske helsa. 

Så for å få til skole, venner, (forhåpentligvis trening) og å ha det bra, sier jeg brb. Fra i dag til når jeg kommer hjem fra klassetur (PRAHA!<3) med trinnet mitt (den 23.mars) kommer jeg ikke til å være på bloggen. Fra neste mandag (når vi drar) skal jeg ikke være på sosiale medier i det hele tatt. Det føles rart, men jeg merker at det er på tide å ta litt meg-tid. Uten publikum. Så kan jeg komme tilbake og gi dere alt det dere fortjener da. 

Anna kommer til å blogge litt, men med tanke på at hun nettopp har operert inn ny trommehinne, så blir det nok litt mindre aktivitet her. Håper dere har forståelse for dette, og så ses vi i slutten av mars. Da har jeg ferie og vil gjerne fortelle dere alt om Praha-turen med klassen, hvordan livet har vært uten sosiale medier og generelt livet. Glad i dere <3Elise

14 kommentarer

Ranveig

11.03.2013 kl.18:22

Ta vare på deg selv, Elise, det er det viktigste!

Anne-Helene

11.03.2013 kl.18:29

take care!

kos deg i praha!!

<3

Sofie

11.03.2013 kl.19:09

håper du får det fint i praha, elise, og håper at operasjonen gikk bra, anna! dere er så fine. pass på dere selv :)

Hanne

11.03.2013 kl.19:15

Erlighet! Du er Hærlig! God om meget velfortjent ferie fra bloggen:-)

Blogglusa

11.03.2013 kl.20:29

Skulle ønske jeg greide å ta meg en sånn pause... :/ Veldig bra at du greier det! Du får ha det kjempe toppers i Praha! :D

ujnl

11.03.2013 kl.20:59

Ta godt vare på deg selv, og ikke minst din mentale helse. Den er viktigere enn alt!<3

minnenesomvarer

11.03.2013 kl.22:00

kult at du tørr å gjøre noe med det når du merker det tar for stor plass i livet ditt - og ikke minst tørr å innrømme det :) lykke til - og god tur :)

The Apocalyptic Doll

11.03.2013 kl.22:05

Det er veldig fornuftig å ta en pause fra sosiale medier. Føler også noenganger at det kan bli litt vel mye.

Ønsker deg en riktig god tur! Praha er en fantastisk by! :)

Marit

12.03.2013 kl.02:57

Fantastisk fiiiin blog du har laget. Blir helt sjalu! Håper det kommer mye mer fremover fordi jeg vil kanskje bli fast leser. Jeg har ikke blogg akkurat nå, så tenkte å dele en konkuransse i stedet for. Den er sånn at du kan vinnne et gavekorrt på 5tuusen kronar! Håper du vil deltta!

acristy

12.03.2013 kl.08:50

Kos deg masse i Praha! C:

Line

12.03.2013 kl.22:12

<3

Sara

13.03.2013 kl.09:43

Forstår deg godt, Elise! Vi kommer til å savne deg mens du er borte, men nå kan du lene deg tilbake og nyte litt Elise-tid :) Det er vel fortjent! Kos deg masse i Praha forresten :)

Meg

13.03.2013 kl.13:18

Søte, flotte, fantastiske Elise! Kommer til å savne deg, men unner deg selvfølgelig en pause :D

Bare husk at uansett når, kommer vi til å være superglade når du er tilbake :*

PS: Chill litt ekstra mye, og drikk kakao. plz. virituell gave fra meg.

Villvette

13.03.2013 kl.21:36

Ha en fin pause, og god tur til Praha!

(og husk, selv om det er normen for tiden å blogge ofte, er det ikke tvang. Blogg og andre sosiale media skal være gøy, og ikke uttømmende, da må man ofte gjøre noen endringer. Avfølge noen, slutte å logge inn på bloggen hver dag og sånn. Det er lov.)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits