Livet, ass

Først av alt, GRATULERER MED MARS!! FEBRUAR ER OVER!! VI OVERLEVDE!!!!! Nå er det våååååår!Moving on.

>Soundtrack<

Det er så utrolig mye som skjer i livet mitt akkurat nå at jeg ikke engang vet hvor jeg skal starte.

Jeg har levd mesteparten av livet uten trommehinne. I starten av vinterferien fikk jeg et brev fra Rikshospitalet - det var en innkalling til operasjon, jeg skal få trommehinne om en uke! Det er en stor operasjon, og etterpå må jeg ligge helt stille uten høye lyder og brå bevegelser i to uker. Altså kommer livet mitt til å stå ganske stille. Derfor tenkte jeg at det gjelder å gjøre så mye som overhodet mulig nå.

Min nye matrett er potetmos, elsker potetmos, alltid potetmos.

Jeg og Elise er med i enda en dokumentar, mer info kommer!

Den dokumentaren dere allerede har fått beskjed om, kommer på tv på tirsdag!!!!!!! Se på Nrk2 klokka 20:50.

Jeg har vært med på et prosjekt på Nationaltheatret.

Jeg har fått dreads, takket være 1 stk megafin og splitter ny kjæreste.

Vi spiller to forskjellige forestillinger på skolen for øyeblikket, begge inkluderer mye pugging av tekst og øving i helger og stress. Dramalinja <3

Jeg skal være med på Vaginamonologene (mer info kommer!)

For noen dager siden gikk jeg meg bort og oppdaget hvor utrolig vakkert området rundt Vika / Aker brygge erAlle vennene mine fyller atten i år, som resulterer i store mengder fester.

Flere revyer har hatt premiere denne uka, blant andre Elvebakkenrevyen, Fossrevyen, Steinerrevyen og Manglerudrevyen. Jeg skal prøve å se dem alle i løpet av neste uke. Har bare penger nok til én billett.

I tillegg til dette bor jeg alene mesteparten av tiden, og det har blitt så rotete at selv jeg blir flau.

I tillegg til tillegget, har jeg valgt å ikke skrive ned avtaler i en kalender fordi jeg tenker at det kommer til å trene hukommelsen min om jeg hele tiden må huske alt. Foreløpig har det gått ekstremt bra, jeg har ikke glemt en eneste avtale. Men det betyr også at jeg til enhver tid må tenke på hvor jeg skal og hva jeg skal gjøre etter det jeg holder på med for øyeblikket. Noe som igjen fører til hodepine og lite hjernekapasitet igjen til å tenke på hvor fin katten min er.Alt dette kunne jeg skrevet egne innlegg om, men ironisk nok har jeg ikke tid. Poenget med blogg skal jo være å vise frem sitt fantastisk spennende liv, men man kan ikke ha et liv om man skal ha tid til blogg. Heldigvis stopper alt opp neste mandag. Da kommer jeg tilbake til dere. For jeg har savnet dere, altså. Jeg pleide å tenke blogg hele tiden, og selv om det fortsatt alltid er i bakhodet mitt er det så mye annet å huske på samtidig. Men etter at hodet mitt er skjært opp, fiklet med, sydd sammen igjen og dekket med bandasje, vil prioriteringene igjen være slik de skal. Og jeg merker at jeg gleder meg. Selv om alt som skjer i livet mitt er skikkelig gøy, og det er deilig å ikke bry seg om mitt indre følelsesliv (har ikke tid til å være deppa), så blir det jo utmattende. Jeg har blitt en robot og hvem vet hva som kan skje når jeg må stoppe opp og tenke for første gang på mange uker.

Wish

me

luck

Anna

5 kommentarer

minnenesomvarer

03.03.2013 kl.11:26

gratulerer med kjæreste, og lykke til med operasjon :D

mina

03.03.2013 kl.20:34

<3dreads<3

acristy

04.03.2013 kl.09:17

Høres spennede ut!

Lykke til med operasjonen og alt! C:

Anne-Helene

06.03.2013 kl.16:44

dreads <3

veldig fin dokumentar

PK

08.03.2013 kl.17:54

Megafin og ny kjæreste!!!!!!! Grattis!!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits