KONKURRANSE - VINN KINO-DATE MED UPERFEKTEJENTER!

Hei dere!

For et par uker siden så jeg en konkurranse fra Netcom. De deler ut 1000 kinobilletter til mennesker med gode idèer om hvem de ville ta med seg på kino. Jeg sendte inn en søknad om å få ta med meg bloggleserne på kino, for å bli bedre kjent og for å gi tilbake. Gjett hvem som ringte meg i dag. Netcom. De likte ideen min, og det er derfor vi kan gi dere en superfet konkurranse!

To av dere søte blogglesere får muligheten til å gå på kinodate med Anna og meg. Vi har ikke valgt kino eller dato enda, det finner vi ut når vi har valgt to vinnere. Det føles bra å kunne gi noe tilbake til dere superkule og trofaste lesere som alltid har noe å komme med og gir oss megagod respons. For å være med i konkurransen må du:

1. Like dette innlegget og facebook-siden vår.

2. Svare på disse spørsmålene i kommentarfeltet:
- Hvorfor burde DU få bli med på kino?
- Hvilken film vil du se og hvorfor?

Husk å skrive mailen din slik at vi kan kontakte deg. Vi velger to vinnere den 17.mars.

Lykke til! :) 

Elise og Anna 

9 kommentarer

hihihihi.

01.03.2013 kl.15:01

Hei!

Jeg burde være med på kino fordi jeg sitter mye inne og jeg synes kino er veldig koselig og dere har den beste bloggen <3

Jeg vil se hvilken som helst film og som den gentlemannen jeg er så lar jeg damene velge! høhø

taaaaakk for meeg !

Ada

01.03.2013 kl.17:12

Jeg burde få bli med på kino fordi jeg har slutta å være ordentlig flink pike, nå er jeg bare litt flink.

Har veldig lyst til å se Anna Kareina fordi en i klassen holdt et foredrag om den som var spennende, men er egentlig med på hva som helst. :)

Ingrid

02.03.2013 kl.11:32

Jeg burde få bli med på kino fordi jeg elsker å gå på kino, og fordi jeg har veldig lyst til å bli kjent med dere begge to, fordi jeg syntes dere er uperfekte på fantastisk vis. Jeg er del av en vennegjeng med bare flinke/pene/snille mennesker, og av og til er det fint å se at det er helt OK å være uperfekt.

Jeg har lyst til å se Karsten og Petra blir bestevenner fordi det var mine favorittbøker som barn, eller Pitch Perfect fordi Anna Kendrick + den er fantastisk. (:

Elise

04.03.2013 kl.16:02

Heihei :)

Vet ikke helt hvorfor JEG burde være med på kino, men jeg er ikke så ofte på kino, eller blir ikke invitert på noe særlig (litt sånn alene person) ,og det hadde vært fantastisk å møte dere to. :D

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skulle ha skrevet men, det ble bare denne lille meningen. :/

Virkelig så aner ikke jeg hvilken film jeg vil se, fordi det er så mange filmer å velge mellom. . .

<3

Liker fargen på håret deres :)

Matmah

04.03.2013 kl.20:15

Dere burde ta meg med på kino fordi dere er en stor inspirasjonskilde for meg. Dere har inspirert meg til å engasjere meg mer i politikk, (Før jeg fant denne bloggen gikk jeg bare rundt sånn her: Politikk? Ække det sånn greie der man stemmer og sånn?) og kvinners rettigheter. Dere har også vært med på å starte mang en diskusjon rundt middagsbordet (Takk for mange fine og rare innlegg. Og ja, dere skriver så interessante innlegg at jeg snakker om dem til familien min... )

Da jeg leste om dere i Aftenposten for lenge, lenge siden var jeg helt i hundre. Endelig, ENDELIG hadde jeg funnet en blogg som IKKE var en rosablogg ELLER en fotoblogg. Elsker dere!

Og jeg, jeg vil se Silver Linings Playbook (Hvis den fortsatt går på kino) eller så vil jeg se Rive Rolf!

Ellen Sofie Mosebekk

05.03.2013 kl.21:42

Heihei! Jeg så dere på NRK2 i stad, og jeg ble så glad over å se dere og høre tankene deres om hvorfor dere har starta den supre bloggen deres. Også ble jeg ekstra glad da jeg så Anna. Hun var nemlig med i et skoleprosjekt på Stovner Rockefabrikk da jeg var bandinstruktør der for flere år tilbake. Og Anna er like herlig nå som da! Har bare blitt litt eldre, så klart. Og hun går på Nissen, på dramalinja, der jeg også gikk. Dere er noen tøffe, fine jenter, altså, som jeg opplever at jeg kjenner meg godt igjen i. Føler jeg kunne ha vært med på den bloggen om vi var like gamle. Det hadde vært kult å få være med dere på kino, jenter, og interessant å snakke med dere. Men, så skjønner jeg også godt om dere vil ha med noen på deres egen alder, ikke en 31-årig fan ;) Uansett vil jeg mest av alt bare skrive at bloggen virker som et veldig sunt innslag i en ellers glossy bloggverden. Uperfektejenter er god å ha for unge mennesker.

Dere er modige, tøffe og nydelige. Alt godt fra Ellen Sofie, 31, fra Vestli

Julie

15.03.2013 kl.14:27

- Hvorfor burde DU få bli med på kino?

Jeg burde få bli med på kino fordi jeg har MYE til felles med dere. Jeg elsker bloggen, og er faktisk 100% enig i alt som blir skrevet her. Slike jenter som dere burde det vært flere av i denne verdenen. Vakre, selvstendige og sterke kvinner som står for sine meninger og aldri gir opp. Dere har inspirert meg på mange måter! Blant annet gjesteinnlegget dere hadde om armhulehår har gjort at jeg har sluttet å barbere meg under armene, i tillegg til at fantastiske Elise farget sine lilla for en stund tilbake, noe jeg synes er drit tøft! Dere gir ordet "feminist" en helt ny mening, en POSITIV mening. Dere er sånne jenter man ser på og tenker: "Slike venninner burde jeg hatt." Og nettopp derfor burde jeg få bli med, for jeg trenger sånne som dere i mitt liv. Jeg tror vi kunne lært hverandre mye, og det hadde vært en ære å være med dere på kino.

- Hvilken film vil du se og hvorfor?

Jeg vil gjerne se filmen Silver Linings Playbook fordi Jennifer Lawrence er mitt forbilde når det kommer til personlighet og talenter. Da Jennifer fikk hets for å nekte å slanke seg for rollen som "den utsulta jenta fra district 12, Katniss." fortalte hun i et intervju at hun ville gi alle jenter der ute et SUNT bilde på kvinnekroppen, i og med at The Hunger Games bøkene har slått an hos jenter helt ned i 10år. Hun nektet å være grunnen til at jenter rundt om i verden slanket seg på usunne måter for å se ut som Katniss. Nå er det jo sånn at Silver Linings Playbook slutter å gå på kino snart, så derfor vil jeg gjerne se både OZ: The great and powerful og Identity Thief, hvis det er bedre alternativer.

Takk for muligheten!

Skriver e-posten her også i tilfelle: juline95@hotmail.com

Andrea

16.03.2013 kl.12:30

Jeg har veldig lyst til å bli med dere på kino, fordi jeg synes bloggen deres er utrolig bra og har begynt å lese den hver dag❤ jeg er enig i såå mye dere sier og digger outfitsinleggene deres Det hadde vært kjempegøy å se Historien om Pi, jeg har bare hørt bra ting om filmen, og har veldig lyst til å se den! Btw; det ser så utrolig hyggelig ut det vennskapet dere har!! Mail exodus3sm@yahoo.no

Ingvild

16.03.2013 kl.22:51

Akkurat JEG burde få dra på kino med dere fordi.. jeg aner ikke. Hmm. Jeg vil på kino. Jeg liker kino. Og dere er interessante mennesker. Vi kan bli kinokamerater! Det hadde vært gøy. Jeg har vel egentlig verken veloverveide eller gode grunner til at dere skulle ta med akkurat meg, lille, rare gvild, på kino, men jeg tror det hadde vært kult!

Hvis jeg mot formodning skulle bli valgt, så vil jeg seee... JO! Jag etter vind. Den virker fin.

Uansett hvem dere tar med: god kino!

Hilsen Ingvild Sivertsen

ingvild.kira@gmail.com

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits