I'M A SURVIVOR

Egentlig skulle dette innlegget bli akkompagnert av en dritlættis film. Jeg prøvde å lage en musikkvideo, men dette er det beste jeg fikk til:

 

(Med det i tankene, hør på Destiny's Child - Survivor eller Gloria Gaynor - I will surive mens du leser. For dette er et kick-ass-"YOU-CAN-DO-THIS"-innlegg. )

 

De fleste opplever mye i livet. Det er ikke alltid man har det greit, og det er ok. Vi har snakket om viktigheten av å slappe av og føle, før. I dag tar vi en annen vinkling. Nemlig hva du kan gjøre med de kortene du får i livet.

Livet er fullt av muligheter. Gode ting, dårlige ting. Den beste måten å leve livet på er å fylle på med gode ting. Når livet gir deg tusen grunner til å gråte, finn en god grunn til å smile, alt det pisset der. Man skulle ikke tro det, men det hjelper. 

Jeg vil gjerne komme med et eksempel. I fjor begynte Manglerud musikklinje på Pink Floyd-prosjektet sitt (som alle burde komme og se på). Det er veldig mange sangere, og jeg ble ikke puttet på band-gruppe, men i sang-gruppe. Vi sang trestemte julesanger. Var jeg fornøyd? Nei. Jeg var ganske sur. Først gadd jeg ikke gjøre så mye med det, men så fikk jeg vite at det var en sang-audition til prosjektet, nemlig Great gig in the sky. Istedenfor (bare) å være sur for julesangene, begynte jeg (også) å øve til auditionen. Jeg ville ha en rolle i Pink Floyd-prosjektet, koste hva det koste ville. Det fikk jeg. Hardt arbeid og besluttsomhet førte til at jeg fikk den rollen jeg ville ha.

Jeg kunne kommet med tusen eksempler, ikke nødvendigvis fra meg, men fra menneskene rundt meg og kjente mennesker. Da J.K. Rowling ble avvist fordi bøkene hennes var for lite kommersielle, ga hun opp? Nei. I dag er hun en av verdens rikeste og mest inflytelsesrike kvinner. 

Det er seff helt ok å ha en dårlig dag, og skjer det dårlige ting så tar man stilling til det. Dette innlegget handler ikke om de store kampene, men om de små kampene. De kampene vi alle kjemper. For et halvt år siden var jeg på et ganske dårlig sted psykisk. Ting er ikke perfekt nå, men de har blitt bedre og jeg prøver å gjøre det beste ut av hver dag. Det hjelper enormt på min psyke hvertfall, så jeg ville dele det med dere.

Moralen av historien er enkel. Når livet gir deg sitroner, kast sitronene tilbake og gjør hva faen du vil som gjør deg glad. Det kan umulig skade. Spesielt ikke om du hører på Destiny's Child samtidig - "I'm a survivor, I'm gonna make it, I will surive, keep on survivin'"!

Har du hatt noen små kamper i det siste? Fortell!

Elise 

9 kommentarer

Audunn

09.02.2013 kl.14:27

Hei, uperfektejenter

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Mariabb92

09.02.2013 kl.14:41

Fantastisk innlegg!

Dere har masse fornuftige ting dere skriver om, er imponert over korleis dere klarer å skrive så bra at ein kan kjenne seg igjen i alle situasjoner! : )

Camilla

09.02.2013 kl.14:45

Hyller dere!

ammonal

09.02.2013 kl.14:57

Det er kanskje en liten kamp, men jeg har store problemer med å ta plass og spørre om ting.

I hvertfall, jeg klarte å spørre mamma om hun kunne bli med til outlet på ski forid vi hadde snakket lenge om det. Det ble ikke noe av, men jeg turte til slutt å spørre.

uperfektejenter

09.02.2013 kl.15:18

ammonal: Så flink du er!!! Jeg er stolt av deg. Du er et steg nærmere målet ditt. Hurra for deg! <3

seybley<3

10.02.2013 kl.20:06

kom ikke inn på 1 ønske på vg.. ble knust! dette var inspirerende har nettopp søkt omsøk fra vg 2 til vg1! Jeg gir meg ikke uten kamp! (uansett hvor flaut, det blir å møte på audition til musikklinja enda en gang med de samme dommerene :/ ) men, man får vell si at man har lært feilet og forhåpentligvis lærer av de tidligere feilene :) krysser fingrene for at DETTE søket gir suksess denne gangen! P.S You made my day!

Jente18

11.02.2013 kl.19:24

Jeg begynte nylig å lese bloggen din og beundrer deg sterkt! Du er flink og engasjert, stå på videre med det! Hør på "Hall og fame" av The Script, helst se musikkvideoen også som jeg linker under du vil få såå boost av energi, den energien som du føler at du kan gjøre alt.

http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA

tingeling

15.02.2013 kl.00:08

Denne uken har hver dag vært en kamp for meg. Å komme over eksen, å innse at du har gjort noe som har såret en venninne, og at din nærmeste venninne ikke oppfører seg som din nærmeste venninne lenger. Det er tøft.

uperfektejenter

16.02.2013 kl.20:37

tingeling: Jeg syns du er tøff og jeg er lei meg for at du har det vondt. Om du vil prate med noen er det bare å maile oss! <3

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits