FRIDAY FIVE #22

Vi kjører på med forrige ukes Friday five

1. Hva inspirerer deg for tiden? Jeg blir inspirert av musikk, som alltid. Menneskene rundt meg er interessante og gir meg mye å tenke på. Elsker å utforske følelser og hva som ligger rundt dem, hvorfor de er der. Mennesker er fint for sånt. 

2. Hvis du skulle gjort om designet på bloggen eller hjemmesiden din nå, hva slags stil ville du valgt? Det får dere snart se! Anna og jeg har funnet et nytt, fantastisk design og laget ny header, men vi venter med å bytte design til neste uke fordi vi da har en veldig spennende nyhet å dele med dere! Følg med :) 

3. Det er februar og vi er bittelitt nærmere våren og sommeren - hva ser du mest frem til ved neste årstid? Noe skikkelig overfladisk - nemlig å kunne droppe store boblejakker og til å bruke de fantastiske skoene jeg har kjøpt/fått i vinter! Elsker skoene mine, men de tåler ikke snø. Gleder meg også selvfølgelig til varmen, og at jeg kan gå uten å skli på is og snø. 

4. Beskriv den perfekte morgenstund for deg? Å våkne i panikk over at jeg er for sen til skolen og innse at det er lørdag... Finnes ikke bedre følelse.

5. Du får en uventet fridag, hva fyller du den med? Varierer veldig, men om jeg har en travel periode så bruker jeg dagen på meg selv. Slappe av, ta vare på meg selv, stelle meg selv, elske meg selv. Jeg er viktig for meg. Kan finne på å gjøre noe som dette:


(Det er verdt å merke seg at bildet er redigert, men ikke retusjert. Har endret på kontrasten, men du kan fortsatt se de røde prikkene jeg har på skuldrene.)

 

Svar gjerne på spørsmålene i kommentarfeltet, vi vil høre hva du mener! God helg puser <3

Elise5 kommentarer

acristy

08.02.2013 kl.14:31

Så nydelig bilde C:

08.02.2013 kl.17:33

Du er vakker :D

line

08.02.2013 kl.22:00

digger dere :D

Jenny

08.02.2013 kl.22:43

Elise, du er stunning

Kan også si at jeg er veeldig enig i svaret ditt på spørsmål tre. Overfladisk, ja, men herregud så deilig det skal bli å slippe store jakker, luer og skjerf hele tiden!

HELGA STRANDÅ KRISTIANSEN

09.02.2013 kl.14:19

Nydelig bilde! Blir veldig inspirert av filmer og bøker overraskende nok, er ganske årstiden som gjør det, hihi :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits