Matter of fact, it's all dark

Hei puser! <3

Som dere vet går jeg på musikklinja. Det trives jeg supergodt med. Hvert år har vi to konserter - en før jul og en på våren. Tiden kommer snart for vårens konsert og jeg vil gjerne at dere skal komme og se på! 

I år er det 40 år siden Dark side of the moon av Pink Floyd kom ut. Det feirer vi med å spille hele plata på en konsert. Det blir to konserter onsdag 13.februar, klokken 18 og klokken 20. Konserten er nede på riksscenen og koster 150 kr for voksne, 100 kr for barn (under 18 år). Her er facebook-eventen vår: Matter of fact it's all dark. Trykk gjerne attending! 

I år har jeg vært så heldig å sikre meg en solorolle. Jeg jobbet kjempehardt og det lønnet seg - på konsert nummer to skal jeg nemlig synge en hel sang alene (og med tanke på hvor mange sangere som går på musikklinja vår er jeg jævlig stolt). Det er denne episke sangen:

 

Den er veldig krevende, og samtidig veldig givende. Jeg ELSKER å synge den, og gleder meg så vilt mye til å framføre på konserten! Konserten i sin helhet er ikke noe du vil gå glipp av, for i tillegg til vanlig bandsammensetning vil det også bli strykere, storband og kor, så kom! Du kan bestille billetter av meg eller kjøpe det i døra på riksscenen. Tror det er lurt å kjøpe billetter på forhånd, for dette blir fort fullt. Jeg blir jo seff glad om folk kommer og ser meg på konsert nummer to, men Embla (som synger Great Gig på første konserten) er mad flink og du må bare komme og se uansett hvilken konsert. Det er definitivt verdt 150 kr. Ser deg på den mørke siden av månen, a (men serr, kom). 

Elise 

2 kommentarer

acristy

30.01.2013 kl.17:27

Åh, høres jo kjempeartig ut! :3

Lupin

30.01.2013 kl.19:07

Så gøy! Du må være kjempeflink, er ikke så mange som kan synge en slik sang. Antagligvis en av mine Pink Floyd-favoritter.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits