Kvinner som hater menn

I dag vil jeg dele et kåseri jeg skrev før jul. Håper dere liker det! :) - Elise

Jeg er en feminist. Du må ikke tro at jeg er en slik pyse som vil ha likhet mellom kvinner og menn - slike mennesker er ikke feminister. Jeg har kjempa en hard kamp for å bli tatt seriøst av feminist-miljøet, og vil gjerne dele med deg hva som skal til. Dette er feministenes ti bud:

1. Du skal ikke ha menn i livet ditt. Ordentlige feminister hater menn. Vi trenger dem ikke, og en vakker dag skal de ikke lenger være her på denne planeten (annet enn som slaver).

2. Du skal ikke misbruke f-ordet.  Feminisme er for dem som virkelig vil ofre alt for et samfunn dominert av kvinner. Er du ikke en av dem, kan du like godt bare kapitulere nå. Vi finner deg til slutt (og da skulle du ønske du hadde brent bh-en din for lenge siden).

3. Du skal holde kvinnedagen hellig. Alle dager er kvinners dag. La alle menn vite at de har ingenting å stille opp med, de er bare dumme, muskuløse og verdiløse objekter. Vi har ingen nytte for dem - annet enn å gjøre narr av dem og hate dem og kritisere dem uansett hva de gjør.

4.Du skal hedre feminisme og moder jord (vær alltid en synlig feminist). Pupper skal slenge og henge, hår skal vises, og du skal aldri gå i noe som resten av det mannsjåvinistiske samfunnet syns er pent. Lag klærne dine selv om du må, du skal ikke likne på det kapitalistiske samfunnet vi lever i på noen som helst måte. Gå gjerne naken og slå alle menn som stirrer.

5. Du skal ikke slå i hjel (med mindre du ser en mann eller noen som snakker vondt om feminisme). Ingen midler er forbudt i kampen mot menn. Menn skal en vakker dag utslettes fra denne planeten og du skal gjøre det du må. Ellers kommer vi for å ta deg.

6. Du skal ikke inngå et ekteskap. Vi trenger ikke menn, og de skal aldri få tro at vi gjør det. Spytt gjerne på menn som prøver å forføre deg. Alle veit nemlig hva menn er gode for.  De tenker bare på en ting, og det er ikke hva de skal ha til middag.


7. Du skal ikke bruke sminke eller barbere deg. Ekte feminister er tro mot kroppen sin. Du skal aldri bruke sminke, du skal aldri ty til høvelen, og gjør du det får du svi. Da kommer vi. Ingen feminist får forpeste f-ordet med styggheter som maskara og Venus Breeze. Er du først i gang, kan du gjerne ta litt testosteron for å hjelpe på hårvekst og den mørke stemmen.

8. Du skal brenne alle BH-er du ser.  Ser du en BH? Ikke la vondskapen leve et sekund lenger enn det må, brenn dem alle, brenn dem fort! Kjøp gjerne inn BH-er på regelmessige intervaller så du kan brenne en om det er for lenge siden sist.

9. Du skal ikke misunne "pene" jenter og husmødre - du skal gjøre dem til feminazier eller ødelegge dem. Dette er en videreføring av punkt sju. Ingen jenter skal tro at de trenger sminke eller barberhøvler, og det skal de vite. Ser du ei barbiedukke, spyl henne ned med vann. Etter hvert vil hun forstå, og da har du verva enda en soldat til saken.

10. Du skal ikke ha sex med menn (med mindre du vil skade dem). Som nevnt i punkt seks, tenker menn bare på en ting. Dette kan du utnytte hvis du vil. Skal du på død og liv ha sex med menn, er fokuset din egen nytelse, og mannens fortvilelse. Dere er ikke ferdig før han gråter. Han skal gråte og han skal blø, han skal betale for all den smerten menn har påført moder jord.

 

Du trodde kanskje at feminisme handlet om likhet. Der tok du grundig feil. Vi er alle slik stereotypen skulle tilsi - vi hater menn, vi er lesbiske, vi er hårete, vi brenner bh-er, sex skal vekk, og kvinner skal en vakker dag dominere verden.

Så lenge jeg får skjønnhetssøvnen min. Gud forby at jeg skulle våkne med poser under øynene!

20 kommentarer

acristy

28.01.2013 kl.11:50

Haha,dette var jo genialt. Litt ekstremt ja, men genialt,hahah! :D

Caroline Danielsen

28.01.2013 kl.12:08

Det her var rett og slett sykt. Du burde se verden, Det er mye ille med menn, men det er også ekstremt mye bra med dem. Det her blir litt for A4, å litt for idiotisk. Virker som en måte å flykte fra virkeligheten på.

kåserimaster

28.01.2013 kl.12:51

Caroline Danielsen: I dag vil jeg dele et kåseri jeg skrev før jul. Håper dere liker det! :) - Elise

The Apocalyptic Doll

28.01.2013 kl.13:12

Hahaha! Fikk meg en god latter etter jeg leste dette. Veldig bra skrevet!

Ingrid

28.01.2013 kl.14:54

Misunner folk som kan skrive et virkelig bra kåseri. Du er best Elise. Dere gir meg håp.

Øyvind

28.01.2013 kl.16:15

Gjemmer meg under senga en stund, jeg:p.

28.01.2013 kl.16:25

<3

Anna

28.01.2013 kl.16:33

Caroline, hvis du hadde lest hele greia hadde du sett at det var et kåseri ;) Jeg regner meg selv som feminist, og så humoren. Litt overdreven, men fortsatt artig :)

Kristiane

28.01.2013 kl.16:41

Hahaha. Deilig herlig!

Madelen

28.01.2013 kl.21:09

Jeg skjønner at dette er et kåseri og at du har satt feminismen veeeeldig på spissen. Men jeg vil også påpeke at det er en viss forskjell mellom moderne feminisme hvor likestillingen står i fokus, i motsetning til det vi kaller ekstrem feminisme som handler om å utrydde hele det motsatte kjønn.

Jeg mener, hva skulle vi gjort uten mannfolka?

uperfektejenter

28.01.2013 kl.21:59

Madelen: Jeg tror faktisk ikke helt du så poenget med kåseriet hvis du tror det. Det er svært få feminister som er ekstremister - men det er veldig mange som tror det. Derfor er ikke nyansene så tydelige her, jeg trekker fram stereotypene til det karikaturiske for å latterliggjøre dem til det punktet at til og med de fordomsfulle skjønner at disse tingene ikke stemmer. :)

Kristinpo

29.01.2013 kl.22:21

Du er best, Elise! :D

30.01.2013 kl.00:54

Fy faen jeg elsker deg.

Rebekka

30.01.2013 kl.09:07

Dette var utrolig morsomt :) bra skrevet!

Det minnet meg litt om en bok jeg har lest. Jeg vet ikke om du har lest den, men om du ikke har det, vil jeg anbefale deg å gjøre det! Den heter Egalias Døtre og er skrevet av Gerd Brantenberg, som er en feministisk forfatter.

Boken er kjempmorsom og anbefales på det sterkeste! :)

Just me :)

31.01.2013 kl.18:37

Fantastisk :-)

uperfektegutter

02.02.2013 kl.23:56

HERLIG INNLEGG ! JEG STØTTER DET 100 % !!!!

Det var forresten en skrivefeil i starten, der det står kåseri i starten skulle det stått debattinnlegg.

Stine Monsen

13.02.2013 kl.08:40

Haha xD

05.05.2013 kl.14:27

Alt stemmer

sølvi

24.07.2013 kl.21:54

Madelen : ''Jeg mener, hva skulle vi gjort uten mannfolka?''

Hvis det ikke var bruk for dem, hadde det da vært rett å utrydde dem, er det det du mener?

rasjonell og kald verden. Ingen rår over andres liv.

ja, jeg er veggis.

22.03.2015 kl.17:47

dette inspirerte virkelig skriveoppgaven min i Norsk! tusentakk :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits