Friday Five!

I dag er det gudinneblogging på gang, med (forrige) ukens friday five-spørsmål

1. Hva var det beste som hendte deg i 2012?

Det skjedde utrolig mye kult i 2012, men det beste for meg var å gjennoppdage hvem jeg er. Jeg fikk et nytt syn på hverdagen og ble mye mer flink til å gjøre ting istedenfor å tenke på dem. Jeg elsker den "nye" meg, og er glad refleksjon kan føre noe sted!

2. Hva var det som gjorde mest inntrykk på deg i 2012?

På våren i 2012 slet jeg veldig psykisk. Det har satt stort inntrykk på meg, og jeg vet at jeg ikke vil tilbake dit jeg var før. Opp- og nedturer er en del av livet, og det har gitt meg et godt perspektiv. 

3. Nådde du noen store mål du hadde satt deg i løpet av 2012, og i såfall hvilke?

Jeg hadde et mål om å komme meg mer på skolen (på høsten), og det fikk jeg til. Jeg ble flinkere til å synge, jeg ble flinkere til å ta vare på meg selv og bloggen har jo vært superkos hele året - dere lesere har alltid de beste tilbakemeldingene og gjør det utrolig givende å blogge. Takk for det! <3

4. Hvis du skulle oppsumere 2012 (for deg) med bare tre ord ? hvilke tre ord kunne det være?

Kjærlighet, perspektiv og drama. 

5. Hva ønsker du mest av alt at 2013 skal bringe deg selv, de rundt deg, og jordkloden generelt?

Kjærlighet og aksept. Jeg vil at vi skal bli flinkere til å framsnakke hverandre og være gode mennesker som lytter og aksepterer andre selv om de ikke er som oss selv. 

Og siden vi føler for å leve litt på kanten i dag tar vi med et bonusspørsmål: Har du noen nyttårsforsetter, og i såfall hvilke? De eneste nyttårsforsettene mine er å være god mot meg selv og andre. 

 

Svar gjerne på spørsmålene i kommentarfeltet, jeg har kjempelyst til å vite hvordan 2012 var for dere og hva dere tenker om framtiden! 

Elise

2 kommentarer

Blogglusa

19.01.2013 kl.11:40

Gode svar!! :D Hmm... skal vi se

1. Jeg har forandret meg, absolutt til det bedre

2. Polenturen kanskje? Vi dro med trinnet til konsentrasjonsleirene. Det var spesielt, å se det i virkeligheten liksom. Stå der de stod...

3. Emm.... hehe... Jeg tror egentlig ikke jeg satte meg noen store mål

4. Forandring, humørsvingninger og oppdagelser

5. At man skal respektere hverandre, og ikke bare på papiret, men også inne i hodet. At folk skal slutte å bruke skjellsord som pakkis og homo. At man skal respektere at andre ikke er akkurat som deg. Det du sa, med andre ord :D

6. Jeg hadde... men...

Krinstin

19.01.2013 kl.14:12

1. Jeg ble mormor!

2. Se forrige svar :)

3. Nei, det store målet mitt var å bli 100% friskmeldt igjen (ble sykmeldt for utbrenthet i februar), det klarte jeg ikke, men jeg har ikke noe dårlig samvittighet for det siden jeg har innsett at dette ikke er noe jeg kan kontrollere med rein viljestyrke.

4. Familiebånd, innsikt og perspektiv.

5. Jeg stemmer veldig for at alle skal ha det godt med seg selv og de rundt seg i hverdagen. Og så håper jeg på enda flere veggiser i verden :)

Nyttårsforsettet mitt er å gi mer faen, og da mener jeg selvfølgelig de tingene som ikke er viktig å kaste bort energi på.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits