Trening for sjelen

Det finnes tusenvis av måter å trene på, og tusen ting du kan trene. Hjernen, kroppen, utholdenhet, konsentrasjon, kreativitet, og så videre. Jeg har nettopp begynt på dansing og merker at jeg blir glad av å danse. Men en annen ting jeg også liker veldig godt er yoga!

Fellesnevneren med yoga og dansing, er at det i stor grad er trening for sjelen. Du får trent kroppen også, men disse to treningsformene gjør mye for din mentale helse. Jeg tror det er mange som undervurderer hvor viktig en god psyke er. Ikke vi! Jeg og Anna elsker både dans og yoga, og dere har sett oss danse mange ganger her på bloggen

Dessverre er det ofte dyrt å gå på trening, og jeg har ikke funnet et sted jeg vil gå som jeg har råd til før nå. Jeg har aldri gått på yoga, men har en yogamatte hjemme og ser på videoer på nettet. Vil derfor bare tipse dere søte lesere om at hvis dere også er blakke og unge og vil ha litt fred i sjelen, kan dere sjekke HER for ti nettsider som legger ut gratis yoga-videoer. Jeg elsker yoga for den fine følelsen jeg får etterpå. Har kontakt med meg selv og kroppen min. Ingenting er mer avslappende enn yoga. 


Er du heldig (som meg) matcher hår og yogamatte. Chillern ass

Trener du for mental helse? 

Elise

6 kommentarer

acristy

15.01.2013 kl.17:02

Jeg skulle ønske jeg drev med yoga, men er ikke sikker om jeg er tålmodig nok. Men jeg har hørt mye positivt fra de fleste som driver med yoga C:

Kami

15.01.2013 kl.23:24

har tenkt å begynne med yoga nå i år. drev litt med meditasjon for noen år siden, og merker psyken min har blitt mye dårligere siden det. så nå skal det bli andre boller x]

Emma S. Opdahl

16.01.2013 kl.10:48

Hvor er det du trener? Alle dansestedene jeg har sjekket ut så langt har 16 som eldste aldersrguppe :P

uperfektejenter

16.01.2013 kl.21:49

Emma S. Opdahl: Jeg danser på circle! Men det finnes mange litt mindre studioer som har dansing primært for 16 år og oppover, så da har du nok ikke lett så nøye. Sånn på toppen av hodet mitt kan jeg nevne the vibe hvertfall :)

23.01.2013 kl.10:27

de fleste treningsstudioer koster jo bare 400 noe i måneden :-) da får man jo bruke apparater, gruppetimer osv.

_:)

12.02.2013 kl.16:16

Hey! Til du som ikke har tålmidughet til Yoga finnes det mer dymaiske versjoner og, just sayin :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits