ÅRET SOM HAR GÅTT

Hei dere! Dere som har fulgt oss helt siden starten vet jo stort sett hva som har skjedd i år, men jeg vil gjerne oppsummere litt. Kall det gjerne et skryteinnlegg, for jeg er i hvertfall veldig stolt over hvor denne bloggen har kommet dette korte året Anna og jeg har blogget sammen!


I desember i fjor startet vi bloggen. I mars vant vi blogg-konkurransen til SI ;D fordi dere sykt kule lesere hadde meldt oss på. Vi visste ikke at vi var med i konkurransen før Si ;D mailet oss og sa vi hadde vunnet. Tusen tusen takk for at dere hadde troen på oss, det har betydd så utrolig mye. Deres støtte og kommentarer er stadig vekk det som driver oss videre og uten dere hadde vi ikke vært noen ting.

I etterkant av Si ;D-konkurransen ble vi kontaktet om å være med i en dokumentar. Både Anna og jeg sa ja til et veldig spennende prosjekt og før sommeren ble vi filmet. Går alt etter planen ser dere oss på skjermen i mars, og det er dessverre alt jeg kan si. Gled dere!

 Vi har hatt mange populære innlegg og vært i si ;D flere ganger. De mest populære innleggene må ha vært "Jeg var gutt", "Alle gjør det", "Nesehår (+Alt annet som er galt med deg)" og "Å være uperfekt". 

I tillegg så jeg nettopp at Anna og jeg er på forsiden av dagens Aftenposten:


Og jeg tror ikke vi kunne avsluttet året på en bedre måte. 

Vi har også fått være både på radio og tv i året som har gått. Vi var sammen på radio i etterkant av innlegget om sosiale medier, Anna var på P2 alene og jeg tok turen innom Ettermiddagen på TV2. I tillegg fikk jeg sjansen til å dra til Skien og være med på markeringen av dagen for psykisk helse (Anna var dessverre i Bergen så jeg måtte dra alene og det var skummelt hjelp).

I tillegg kommer innlegget om sosiale medier (Alle gjør det) i en lærebok i norsk for vgs yrkesfag. Dette er utrolig spennende og kult, og jeg tror ikke vi har fortalt det før.

Vi har også vært sponset av supre RFSU og i etterkant av julegave-innlegget mitt sendte Kondomeriet en liten gave, så takk er på sin plass.

Mailene vi har fått av dere er mange og fantastiske. De handler om alt fra gjesteinnlegg til kjærlighetssorg til identitetskrise eller ros og ris. Vi fikk også en forespørsel om brevvenner en gang; jeg fikk et nydelig og langt brev som jeg dessverre aldri fant tid til å svare på. Sorry, Eirin!


Bloggen vår bare vokser og vokser. Takket være deres meninger og vårt pågangsmot (fuck janteloven). Jeg er stolt over hva Anna og jeg har utrettet dette året og jeg ser fram til enda et flott år med mye blogging og verdens beste lesere. Elsker dere!

Hva er deres høydepunkter i året som har vært?

Elise

15 kommentarer

Blogglusa

31.12.2012 kl.16:20

Så utrolig mye dere har oppnådd!!! Mye jeg ikke visste eller hadde glemt. Gleder meg til den dokumentaren, det skal bli spennende. Og enda mer gleder jeg meg til å følge bloggen deres i året som kommer. Jeg er evig takknemlig for at dere har den! Klem fra meg <3

acristy.blogg.no

31.12.2012 kl.16:20

Dere burde være stolte, dere har full grunn til det! Det er utrolig hva dere har oppnådd og kan oppnå i fremtiden! Jeg har fått mange nye meninger, mange nye tanker og spørsmål som jeg stiller meg selv og utvikler meg som person av å lese bloggen deres ,så; tak for det♥ Masse lykke til neste år!

Poops

31.12.2012 kl.16:30

Cheers! Godt nytt år!

Maria.

31.12.2012 kl.16:44

Jeg er så innmari stolt av dere! Denne bloggen er gull og dere er innmari flinke som har oppnådd så mye med den. Ikke slutt å skrive om alle disse viktige, fine, morsomme og relevante tingene dere tar opp her, for det trengs virkelig. Godt nyttår til dere begge! <3

peter pan.

31.12.2012 kl.18:17

Jeg er så glad i denne bloggen, til tross for at jeg er udugelig når det kommer til å kommentere! Har fulgt dere siden mars, leser hvert eneste innlegg og det er så deilig å kunne lese innlegg om kroppshår og sex og alle mulige ting som jeg ofte tidligere har følt meg litt usikker på. Dere har gjort et sterkt inntrykk på meg og definitivt mange andre. Denne bloggen er viktig og nyttig, og at dere driver den i denne retningen er fantastisk. Godt nyttår, ser frem til et nytt og fantastisk bloggeår!

Solveig

31.12.2012 kl.23:22

Dere er flotte! Jeg blir trist langt inn i hjertet mitt når jeg ser hvor utseendefikserte "nesten alle" ungjenter er, og det er godt at dere tar til motmæle så det synes. Dere gjør at jeg ser lysere på min tre år gamle datters oppvekst og framtid. Skal jobbe så hardt jeg kan for at hun alltid skal vite at hun er en fantastisk jente og ikke trenger å jåle seg til og shoppe merkeklær konstant.

Ønsker dere et riktig godt nytt år. Tusen takk for at dere skriver denne bloggen!!!

Josefine

01.01.2013 kl.13:47

Kan skrive under på alt det de over meg har sagt. Dere er herlige, og dere gjør verden til et bedre sted! Tusen takk, og godt nytt år!!

Krinstin

01.01.2013 kl.16:18

Jeg syns dere er et forfriskende pust i jungelen av rosablogger, og det er en fornøyelse å følge dere. Håper 2013 blir et like bra år! Godt nyttår til dere begge to :)

Ida

01.01.2013 kl.23:41

Godt nyttår :)

Jumpdreamz

02.01.2013 kl.16:21

Hei!

Har DU lyst til å bli månedens eller dagen blogger på vår hjemmeside?

Følg oppskriften vi har lagt ut nå nettopp på http://www.jumpdreamz.webs.com

Ha en fin dag!

Mvh Jumpdreamz

Karine

02.01.2013 kl.19:50

Så på! Dere er flinke!! :D

Karine

02.01.2013 kl.19:51

Stå*

Live

02.01.2013 kl.23:10

Tror nok årets høydepunkt må ha vært at jeg fant kjaerleiken, tihi.

Regine

05.01.2013 kl.13:56

Jeg er stolt over alt dere har fått til med denne bloggen, og leser innleggene deres med glede :)

Det blir gøy å se dere på TV!

- Regine

Ragnhild

25.01.2013 kl.13:07

Hei! Vi skal lage en videoreportasje om medias påvirkning på utseende, kropp, slanking osv, og lurte på om dere hadde lyst til å stille opp på et lite intervju? Har sendt en melding på Facebook gruppa deres også. Hilsen tre medieelever fra Lillestrøm VGS som syns dere gjør en flott jobb :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits