Uperfekt romjulekalender #3

Dere lurer kanskje på hva jeg driver på med hver dag denne ferien. Kanskje ikke. Men nå skal dere få høre det likevel. Jeg jobber nemlig med NISSENREVYEN 2013!!!Skolerevy er en kjempegreie for videregående skoler i Oslo, og spesielt på Nissen. Romjulstid er intensivtid, og hver dag drar jeg på skolen for å sy kostymer, male rekvisitter og spille Mario Kart.

Og fra Nissen kommer også dagens luke. Den har jeg ikke laget selv, men den inneholder meg, og det er jo like bra (om ikke bedre)!

Visste du at både stand up-komikk og teatersport stammer fra revysjangeren? Eller at Norges eldste skolerevy er Fagerborgrevyen, som hadde sin første premiere i 1922? (Men Nissenrevyen er selvfølgelig den beste.)

Har din skole revy? Skal du jobbe med den?

Anna

Nissenrevyen har premiere 7. januar, og jeg kommer garantert til å skrive mer om den, men sier det nå også: KOM OG SE!! DET BLIR SÅ BRA!!!

3 kommentarer

acristy

27.12.2012 kl.12:21

AHAHAHA...hva...var dette... O.O :D artig da =3

aina

29.12.2012 kl.12:43

Har aldri skjønt hva revy liksom ER for noe... vi har ikke sånt i drammen, hehe. Hvordan funker det egentlig? Hva er greia? Drar liksom alle å ser på, eller er det bare familien som kommer? Drar dere på de andre skolenes revyer? Hva består revyen av? Hva er greiene med tema? Jeg skjønner ikke :(

30.12.2012 kl.11:45

i oslo (og noen andre steder i akershus) er revy stort. hver skole skaper en revy som blir anmeldt og får terningkast og som andre danner seg en mening om, altså hvem som helst kan se alle revyene. det revyene kriger om er revyprisen og gode anmeldelser. i fjor vant elvebakken, året før fikk nissen den. de andre spørsmålene skjønte jeg ikke helt, haha. poenget er at revy er gøy, stemning, samhold, kreativt, lærerikt osv!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits