Elise i stateneJeg tok serr hundre bilder av meg selv og ingen av dem ble spesielt fine. Da må jeg jo SEFF vise dem til dere, litt så dere vet at jeg lever og litt fordi vel. Jeg er uperfekt (bitches <3 ) og jeg elsker det. For øyeblikket er jeg i USA og jeg elsker det! Eneste problemet er tidsforskjellen. Jeg våkner rundt elleve-tolv norsk tid, og da er klokka fem-seks på morgenen. Så tidlig står jeg ikke engang opp for skolen. Det er alikevel praktisk, for i dag starter julesalget, og det begynner tidlig.

Har allerede sikret meg verdens fineste/nydeligste/fierceste/etc kjole EVER og den koster fem dollar (tilsvarer ca 30 kroner). BH-en og beltet på bildene er også nye, håret er klippet og skoene var julegave fra mamma (herregud jeg elsker dem og dere kommer DEFINITIVT til å se dem mer på bloggen). Jula handler jo selvfølgelig ikke bare om materalistiske ting, men om familietid og hygge. På juleaften var vi ute med fly-crewet (mamma er flyvertinne, hun jobber over jula og det er jo derfor vi er her) og det var veldig hyggelig. Ingen burde være alene i jula. Da vi var ute på shopping gikk vi forbi mange hjemløse mennesker og det knuste hjertet mitt. Da vi var på vei ned til banen så jeg en mann i rullestol og jeg fikk mamma til å vente på meg mens jeg ga ham myntene jeg hadde i lomma og en dollar. Det var ikke mye (hvertfall ikke for oss), men jeg håper det bidro til at han fikk seg litt mat eller varme. 

Hvis dere vil det kan dere godt få se hva jeg har kjøpt, for det er fierce og i dag shopper jeg nok bort resten av pengene mine pga. alt salget. Håper dere har en god jul dere også!

Soundtrack til fierce bitches (altså alle dere som leser for dere er FABULOUS AS FUCK):

Har du vært i statene før? Har du shoppet bort julepengene? :) 

Elise 

3 kommentarer

Red

26.12.2012 kl.20:24

Snilt av deg å gi pengene da .. er sånn jeg også, jeg rett og slett fikser ikke å gå rett forbi hjemløse folk! Tøffe bilder også da, elsket de hælene! :)

Ada

27.12.2012 kl.01:41

ÅÅ, jeg syns disse bildene var herlige!

Sussebassen

09.03.2013 kl.11:50

Du e som vanlig vakker!:-)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits