Uperfekt romjulekalender #1

I år fikk jeg ikke julestemning før på julaften. Jeg gikk altså glipp av hele adventstida. Derfor veier jeg opp med en ROMJULEKALENDER! Og for å være ærlig, synes jeg det er en mye bedre idé enn julekalender før jul. Julestria er stressende nok fra før, om vi ikke skal måtte huske å åpne en kalender hver dag i tillegg. I romjula, derimot, er det ikke stort å gjøre annet enn å telle dager til skolen begynner, og det er akkurat det denne kalenderen hjelper deg med. Her er første luke:

Visste du at didgeridooer finnes i naturen? Termitter huler ut gamle trestammer. Didgeridooistene plukker bare den uthulede stammen opp fra bakken, dekorerer den og begynner å spille. Magi!

Spiller du et instrument?

Anna

5 kommentarer

sarai94

25.12.2012 kl.10:50

Nei, men jeg spilte gitar og trompet ;D

xx Siri

Sara Kristine

25.12.2012 kl.13:42

Dæveeen så bra!!!

Cassandra

25.12.2012 kl.14:31

heheheh, men tror den må ligge i vann veldig lenge elns før den kan dekoreres og brukes. Kan dessverre ikke spille noe instrument, skulle ønske jeg kunne, og har ikke gitt opp ennå selv om jeg fikk 3 i gitar...

Mor-Mette

25.12.2012 kl.22:31

I dag gikk jeg å tenkte på å lage en januar kalender, januar er mørk, kald og trist, man burde ha noen daglige lyspunkter!!

uperfektejenter

25.12.2012 kl.22:35

Mor-Mette: Helt enig! Og februar. Hele vinteren, egentlig. Når jeg tenker meg om hadde det vært fint på høsten også. Og våren, da er det så vått og pollen og sånt. Og hvor mange kjeder seg ikke endeløst i sommerferien?!!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits