42

Alle sammen, si hei til MarvinJa, jeg vet at jeg sa at jeg skulle oppkalle bamsen min etter det første forslaget som kom (på dette innlegget), men det første forslaget var detteEn kosebamse kan også kalles teddybjørn. Å kalle en teddybjørn for Ted blir som å ha en katt som heter Pus. Bare.. nei.

Det neste forslaget var Per, og det var forsåvidt greit, men så scrollet jeg lenger ned og så denne

Og da hadde jeg ikke noe annet valg. Marvin er nemlig en karakter i Haikerens Guide til Galaksen, yndlingsbokserien min til tusen.Jeg er ikke egentlig besatt av noenting. Jeg har aldri kledd meg ut utenfor kinosaler, jeg har aldri hylgrått på premierer eller skrevet fanfiction. Selv da jeg sto ti meter unna Daniel Radcliffe, gadd jeg ikke å gå bort for å spørre om autografen. Men om jeg hadde hatt tålmodigheten, ståpåviljen og galskapen som kreves for å være en del av en fandom, så hadde det vært Haikerens Guide til Galaksen. Uten tvil. Jeg har lest disse fem bøkene minst en gang i året helt siden jeg oppdaget dem som 12-åring. Det er glimrende satire, absurditet uten like og faktisk også litt inspirerende filosofi. Aaannbbbeeeeeeffaaaallleeeessss!!!!!!

Marvin er yndlingskarakteren min. Han er en paranoid android, en kronisk deppressiv robot. Han er ekstremt smart, men understimulert, og lider derfor av kjedsomhet i tillegg til tristheten som følger av å kjenne til alle verdens hemmeligheter. På mange måter ligner han veldig på kosebamsen min

Jeg tror kosebamsen min også er deprimert. Da jeg var liten brukte jeg den som boksesekk, før den ble liggende i en mørk krok i over ti år helt til jeg gjenoppdaget den. Nå ligger den alene i senga mi og får kun menneskelig kontakt når jeg har lyst til å spoone. Jeg tror også at katten min biter litt på den iblant. Og kanskje skjuler det seg et intellekt mer enn femti tusen ganger større enn menneskets inne i det litt for store hodet?

The world may never know.

--

Og med dette sier jeg GOD JUL TIL DERE ALLE fra oss uperfekte jenter. Elise drar til Washington DC, og jeg skal jobbe med Nissenrevyen (<3) hele ferien, men frykt ikke! I romjula venter en overraskelse her på bloggen! Stikk innom på tirsdag og se ;)Anna

P.S. Om du savner oss i jula, kan du bare følge med på instagram (uperfektejenter). Der oppdaterer vi daglig :)

5 kommentarer

Ida

22.12.2012 kl.12:37

Jeg leser Haikerens Guide til Galaksen nå! Marvin er best og det er forsåvidt sangen hans og http://www.youtube.com/watch?v=sPLEbAVjiLA. God jul! Dere skriver den varmeste, mest intelligente og inspirerende bloggen jeg vet om!

Regine

22.12.2012 kl.16:21

Dette gjorde en veldig dårlig dag så mye bedre! Tusen takk!

Skal helt klart lese serien:)

Blogglusa

22.12.2012 kl.17:49

Marvin er riktig valg ja (y)

Fikk lyst til å lese de bøkene, alltid fint med nye anbefalninger :D

God Jul!

mathilde

22.12.2012 kl.19:25

Byrja på Haikerens Guide Til Galaksen for ei stund sidan, men fekk liksom ikkje starta skikkeleg. Burde gjere det snart.

Cassandra

25.12.2012 kl.02:21

Har allerede fått anbefalt den boken av en venn av meg for et par uker siden, så denne er blitt satt opp på listen over bøker som må leses, gleder meg :) Burde ha lest den da jeg først søkte opp ¨42¨ fordi det var tittelen på en sang eg var litt avhengig av og fant ut at grunnen til navnet var boken uten at jeg tenkte noe over dette

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits