Kjære "haters"

Jeg tror ikke egentlig vi har så mange haters, bare et par kverulanter i kommentarfeltet. Uansett, dette er hvor mye jeg bryr meg. Samtidig må jeg si takk for all oppmerksomheten og de fine meldingene vi har fått, det betyr mye mer og er skikkelig hyggelig! Den beste løsningen er å danse det ut. Så dans det gjerne ut med oss :) Takk til ROBIN som filmet! :) 

Et par ting:

1. Jeg hater ikke rosabloggere eller rosa jenter.
2. Det er stor forskjell på vekt og sunnhet.
3. Det finnes mental og fysisk helse, begge er like viktige.
4. Jeg respekterer alles rett til å være seg selv så lenge de gir meg samme mulighet. 

Elise 

20 kommentarer

Karina

29.11.2012 kl.11:24

Du er helt herlig! Jeg lo godt, rett og slett fordi det er helt genialt! :D

skraatak85

29.11.2012 kl.12:05

hei. hørte akkurat en podcast med dere på radioprogrammet ekko på p2 og vil bare si takk! Er så glad det er flere som velger å droppe rosabloggingen. Gleder meg til å lese mer i arkivet deres! stå på!

Bea

29.11.2012 kl.12:20

Haha! Jeg dauer! Kjempebra! :D:D

Eva

29.11.2012 kl.12:47

Jeg har faktisk vært innom denne bloggen før jeg, for en stund siden. Og jeg husker godt at jeg hadde så lyst å legge igjen en kommentar men orket aldri å skrive det. Denne gangen trykket jeg helt random på denne bloggen og fant ut .. at det var samme bloggen jeg ville kommentere for så lenge siden.

Jeg er ei jente som aksepterer absolutt alle mennesker. Men av å kikke gjennom denne bloggen kjente jeg en slags irritasjon innerst inne. Det dere gjør er å undertrykke jenter som ser ''glamour'' ut som dere kaller det. Vel, mange jenter syntes det er helt greit å trene for å ha slank kropp, for å føle seg bra og sunn. Mange jenter liker å sminke seg, bruke extension, løsvipper, push up bher for det er slikt de vil se ut.

Jeg føler at dere to ikke rett og slett gidder å ta litt vare på dere og derfor undertrykker dere de som gjør dette. Er selv ei jente, som bruker sminke, trener, bruker masse tid på å ordne meg og trives med det. Føler at ei jente, dame .. kvinne skal være classy og klare å ta på seg selv når det kommer til utseendet. Det med at dere vil gå med bestemor aktig stil og rødt hår har jeg absolutt ingenting i mot. Men bare fordi dere ikke gidder, vil ikke det si at jenter som gjør det er dumme bimbo fjortisser. Og dere sier at dere er de uperfekte, vel bare fordi noen tar mere vare på utseendet sitt vil det da si at de er perfekte?

uperfektejenter

29.11.2012 kl.13:15

Eva: Hvis du virkelig tror denne bloggens budskap er at rosabloggere er fjortiss og at å bry seg mindre om utseende (i dine øyne) er best, så må du lese innholdet litt nøyere. Vi er på samme side. Jeg har respekt for alle, så lenge de har respekt for meg. Så jeg skjønner ikke hvorfor du angriper meg og skriver negative ting om meg og hvordan jeg ser ut for å få fram poenget ditt. Jeg har aldri sagt at det er noe galt med å trene eller å være sunn (det er kjempeflott å trene). Men å være synn er ikke det samme som å være tynn eller å ha sixpack. Å være sunn er å ta vare på seg selv, både mentalt og fysisk. Vi promoterer begge deler.

Marie

29.11.2012 kl.14:22

Altså Eva, hvis du synes at kvinner skal være classy og "ta vare på seg selv" kan du godt synes det, men da er det du som forteller andre hvordan du synes at de skal oppføre seg. Det finnes også jenter som ikke liker å trene, sminke seg (kjenner faktisk kjempemange!), og bare bli sett på som en dukke som er der for å dekorere hverdagen til de rundt seg. Du sier du ikke har noe i mot det, og samtidig snakker du nedlatende om slike jenter og kvinner og sier du føler at det ikke burde være sånn? Skjerp deg. Det finnes faktisk de som ønsker å dyrke andre kvaliteter og egenskaper hos seg selv, det har ingenting med å ta vare på seg selv å gjøre. Når det er sagt er det hvertfall ikke sunt å bruke mye kosmetikk, det tjener bare for å gjøre at du ser annerledes ut, hvis du vil det så vær så god, men veldig mange jenter bruker sminke bare fordi de føler at de må fordi de føler de ser feil ut. Er det da galt å slå et slag for dem også?

Ida

29.11.2012 kl.17:05

Må bare si at jeg synes det er utrolig bra at det ligger en blogg på 15 plass på topplisten med personer som virkelig er et godt forbilde for alle de som leser blogger. Jeg personlig misliker sterkt blogger der det er fokus på fake hår, tan, lepper, øyevipper osv. Dere er jenter som man ser sjeldent av i bloggverdenen og som det burde vært flere av. STÅ PÅ!!

Sandra

29.11.2012 kl.17:25

U goo girls!

Digger bloggen, men hva heter hårfargen din Elise???

Regine

29.11.2012 kl.22:34

Hahahaha, elsker videoen!

- Regine

Maia

30.11.2012 kl.00:24

ikke tvil, dere danser ikke alene<3for en fantastisk måte å bry seg på selvrespekt

Line

30.11.2012 kl.09:09

så utrolig kule dere er! har lest meg litt bak i arkivet. go goooo!

30.11.2012 kl.19:52

GENIALT

sirisagaard

01.12.2012 kl.07:33

Hahaha, genialt :-D

Eva

01.12.2012 kl.17:28

Haha jeg har da aldri slengt ut dritt om dere, eller noen andre her. Det eneste jeg mener er at jeg faktisk føler dere undertrykker jenter som faller under ¨¨glamour¨ ordet. Og hun andre som kommenterte, jeg har ikke enn dritt å gjøre med jenter som sminker seg fordi de føler de ser feil ut? jeg og de jentene som bruker sminke og sminker oss ofte fordi vi liker det har da ikke ansvar for noen andre. Skal ikke sitte å tenke på alle jenter rundt meg mens jeg sminker meg og hva slags inntrykk jeg gir til dem? jeg har ingenting i mot denne bloggen eller dere for jeg aner ikke hvem dere er. Poenget mitt var at de ¨perfekte¨jentene, eller i så fall dem jeg snakker om er sånne fordi de trives med det. og det er det som er det beste med folk. at de ser slik ut de vil og ikke bryr seg om hva de andre sier. dette handler både om dere som kaller dere for uperfekte og de perfekte. min mening. dere har laget en blogg, og folk har tilgang til å kommentere bloggen deres. ingen tenker likt vet dere

uperfektejenter

01.12.2012 kl.18:10

Eva: Jo, du slenger dritt og du har generelt en ganske ubehagelig og frekk tone. Du kommer med mange påstander du ikke kan backe opp. For eksempel at jenter som sminker seg (er "perfekte", som du sier) gjør det utelukkende fordi de trives med det. Det er ikke sant. Mange jenter sminker seg og prøver å være tynne fordi samfunnet forteller dem at det er sånn de burde se ut, og hvis ikke de ser sånn ut så er de ikke verdt noen ting. Bare se litt på statistikk. 80% av 10 år gamle jenter i USA har vært på diett. De er ti år gamle og de føler allerede et press om å være tynne. Tror du ikke det presser strekker seg lenger enn det?

Jeg skal ikke stoppe deg fra å sminke deg for jeg skjønner at du trives med det. Fint for deg. Men det er mange jenter som ikke trives med det, og som trenger å høre at de er faktisk like fine og ikke noe mindre verdt hvis de ikke har lyst til å sminke seg. Å sminke seg er relativt respektert, å ikke sminke seg blir ofte sett ned på - da gjør du ikke nok for å være pen. Gjør akkurat hva du vil med deg selv, men ikke kom her å si at jeg undertrykker glamourjenter (de får uansett nok med bekreftelse fra resten av samfunnet, for å være ærlig). Jeg bare slår et slag for at personligheten din er minst like viktig som hvordan du ser ut. Jeg ser ikke hvordan du kan synes at det er feil.

Anna Brattfjell

01.12.2012 kl.20:05

Er helt enig med dere, (kommentaren ovenfor). Men det fins ingen i hele verden som er perfekt..

Karoline

02.12.2012 kl.21:54

Datt bare innom bloggen deres, og scrollet meg nedover til dette innlegget. Men hvorfor lage et innlegg, og en film om du/dere ikke bryr deg/dere? Det er jo litt dobbelt moralsk..

:)

03.12.2012 kl.21:28

Haha kul video!! Har dere noen haters må de være skikkelig trangsynte! Jeg synes dere er kule og modige som står i mot alle idealer, og press fra samfunnet! PS. jeg er en jente sånn typ. sminke, klær, juicy couture og som bruker masse penger på "straight and shine" hos frisøren, men jeg føler ikke dere undertrykker sånne som meg haha slik som "Eva" over :D

uperfektejenter

04.12.2012 kl.11:53

:): Tusen takk! Og så bra at vi er på samme side. :)

Kathrine schanche nilsen

14.01.2013 kl.21:13

Digger bloggen deres , har stor respekt for dere! :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits