Det blir bedre?

Hei! I dag kunne jeg helt ærlig ikke brydd meg mindre, så jeg slår et slag for mer åpenhet og mindre bullshit. 

For ca en uke siden slo Marcus og jeg opp. 

Du kan vel si at jeg har kjærlighetssorg og det er ikke noe gøy. Akkurat kjennes det ikke ut som at det blir særlig bedre, selv om jeg og Marcus fortsatt er venner. Jeg har tatt det jævlig kjipt, derfor har jeg ikke blogget, jeg slettet facebook, snakket ikke med flere av vennene mine enn jeg har måttet, og jeg har vært litt på fest. Bare for å slippe og tenke så jævla mye. Et brudd er ikke noe gøy, men jeg lever fortsatt og ville si det. Jeg vil ikke snakke om det som har skjedd (med noen, egentlig), så jeg deler det ikke med dere heller. Men jeg syns det er viktig å kunne snakke om sånne ting på overflaten, og også vite det at det går ann å være venner når man slår opp. Marcus og jeg greier det helt fint, og det er nok litt forvirring ute og går, for med unntak kyssing og sånt (æææsj), oppfører vi oss som vi alltid har gjort. Det er litt forvirrende for meg og. Og etter å ha falt ganske nesegrus i bakken er det vel på tide at jeg reiser meg opp igjen. Denne gangen ligger det puter for føttene mine, så lander jeg litt mykere neste gang. 

Det har vært deilig med en pause. Deilig å ikke sjekke facebook konstant, eller bekymre meg for blogging (nei det er tull, jeg har bekymret meg for bloggen hele tida), klippe håret kort og slippe meg litt løs. Ting er uvant og jeg liker ikke å være singel, men jeg har ikke noe valg så da jobber jeg med det jeg har. Slutten på et forhold er ikke slutten på hele verden, selv om det kan føles litt sånn ut. Jeg lever, dere. Føles ut som at det er lenge siden sist. 

 

Noen andre enn meg som har kjærlighetssorg? 

 

Elise

13 kommentarer

Marlene Ytterland

13.11.2012 kl.12:28

God klem til deg <3 Har selv deaktivert facebooken min, og det er vel omtrent to måneder siden jeg har sjekket den nå, og vet du, jeg føler det samme som deg. En ENORM lettelse. Før gruet man seg kanskje litt til å logge inn, ikke sant? Og se om noen har sendt noe osv, noe man gjerne ikke vil lese i sånne tunge perioder. Håper det går bedre med deg etter hvert, heier på deg! Liker forresten hårfargen din utrolig godt!

Blogglusa

13.11.2012 kl.12:43

Så trist å høre at det er slutt :( Men det er fint å høre at du klarer å komme dge over det, og at du reiser deg opp igjen. Tommel opp til deg ;D

acristy

13.11.2012 kl.14:37

Huffda. Det går nok bra etterhvert, det er nå det kanskje føles ganske jævlig, men hey! se på den lyse siden av saken, du er singel og fri! :D (prøvde å være litt optimistisk her...failmuch)

Hehe, men lykke til videre med alt ^^

LillePille

13.11.2012 kl.14:53

Heier masse på deg, Elise! Håper du vet det <3 Faktisk har jeg også litt kjrærlighetssorg, men jeg var aldri et et forhold med denne gutten, likevel er det vondt å være forelsket i en som ikke er det tilbake.

Håper du får det bedre snart!!

Mange klemmer fra Marie <3

Regine

13.11.2012 kl.15:48

Det blir nok bedre med tiden, ja, og det er godt å høre at det er liv i deg :)

Noe jeg synes er fint å tenke på, er at det alltid kommer nye forelskelser. Men du får ta det med tiden, og passe på deg selv så godt du kan.

Mvh. Regine

Lupin

13.11.2012 kl.16:43

Tenkte mye over hva jeg skulle skrive, vil gjerne komme med en positiv oppmuntring, men får det ikke til.

Håper det blir bedre, ta tiden til hjelp. :)

Just me :)

13.11.2012 kl.17:36

Det blir bedre!!

Litt rart å si at jeg vet dette siden jeg aldri har hatt kjærlighetssorg, men jeg har mange venner som har hatt det. Rett etter bruddet var det sånn "hva er vitsen med livet" - aktig, men med tiden tror jeg alt ble lettere å bære.

Lykke til :)

Marte Isaksen

13.11.2012 kl.19:35

Jepp.

Kondolerer.

Kristinpo

13.11.2012 kl.19:38

Ring meg om du vil, var i samme situasjon for noen uker siden :/

Solveig

13.11.2012 kl.23:13

du er sterk, og jeg beundrer deg for det.

NA

15.11.2012 kl.07:41

Æææææ, sånt er så sabla kanonekkelt! =( Ønsker deg av den nær sagt god bedring, føles jo som om man er dødssyk når man har kjærlighetssorg... :S Uffe. Stor stor klem!

-NA

En som forblir anonym fordi navnet er uviktig

15.11.2012 kl.22:38

Jeg har mæd kjærlighetssorg etter jeg viste kjæresten mine denne sangen og sa at jeg dedikerte den til henne:

http://www.youtube.com/watch?v=hhJ6-38D2pk

synne

24.11.2012 kl.17:38

har det nå... aldri følt det sånn før, som å være i en veldig skarp sving i høy fart, og den tar ikke slutt... som om innvollene blir dratt ut av ryggen... sjekker fb hele tiden og oppdaget at hans nye jente"venn" har lagt ut bilder av han, smilende... leende... æææææææææ Tror ikke det funker å være venner.... hvis du ikke vil drive psykologisk selvskading...... si takk for nå, vi kanskje sees en gang, takk for fine mnner, men nå må jeg komme meg videre på reisen og trenger ikke å se det som ikke funket jevnlig....

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits