Innsjekk

Det har gått bedre enn forventet, dette med å leve livet og sånt. Et øyeblikk gikk det så på skinner at jeg ble redd for at det bare var enda en av de periodene hvor jeg blir så optimistisk at jeg setter igang altfor mye og sliter meg helt ut. Heldigvis har det vært akkurat mange nok skuffelser og hindringer til at jeg har klart å beholde et nogenlunde realistisk syn på ting.

Siden sist har jeg søkt en jobb, som telefonintervjuer. Det var både det eneste jeg fant som var åpent for 17-åringer, også virker det bare skikkelig koselig og gøy. (Mange har sagt meg imot og hevder at det er en skikkelig deprimerende jobb, men heldigvis for dem så er det ikke de som har søkt.) Jeg har ikke fått svar ennå, og jeg aner ikke hvor lenge man må vente før man vet at det ble avslag, men er egentlig bare superglad/stolt over at jeg har skrevet en CV, en søknad, og tatt et steg fremover i livet.

Meg akkurat nå. Katta mi er sint på meg. Jeg vet ikke om det er fordi jeg mistet ørepluggene mine for fjerde gang, eller om det er fordi jeg i samme slengen mistet en hårbøyle jeg nettopp hadde kjøpt. Hun har i hvert fall ikke gjort annet enn å bite og skrike siden hun kom inn på rommet mitt. Tough love fra bestevennen min.

Ellers har det egentlig ikke skjedd sånn masse. Jeg har begynt å snakke litt mer med folk. Jeg har sluttet å forvente at folk skal bry seg om meg bare fordi de ler av vitsene mine, og lært å være takknemlig for at det finnes folk som ler av vitsene mine. I helga var jeg på Globaliseringskonferansen, en konferanse for hele venstresida av norsk politikk. Jeg skal ikke skrive så mye om det her, men det var skikkelig ordentlig veldig kos og gøy og interessant og lærerikt. Engasjementet mitt for politikk ble tent på ny, noe som er praktisk for en som er på desperat leting etter en hobby/mening med livet/mestringsfølelse.

Jeg tror det viktigste som har skjedd den siste uka, er at jeg har sluttet å tenke så mye. Sluttet å forvente så mye, sluttet å stresse så mye og ikke tatt alt så seriøst. Bare latt ting tikke og gå i sitt eget tempo. Jeg har virkelig ikke tenkt å si at løsningen på depresjon er å bare slutte å tenke, men for meg har det heldigvis funka. Foreløpig.

Men det jeg først og fremst ville si, er at jeg veit at det har vært litt tamt her i det siste. Som sagt har både jeg og Elise ganske sære liv akkurat nå, men vi prøver å skrive så mye vi har overskudd til. Vi jobber med saken begge to, så det blir sikkert ikke lenge før vi er tilbake i vår gamle groove. I mellomtiden vil jeg bare minne på at vi er på både tumblr (her) og instagram (@uperfektejenter), og de blir begge oppdatert hver dag!

I mellomtiden vil jeg også veldig gjerne bli enda bedre kjent med dere fantastiske lesere!

Hvordan står det til med deg for tiden? Har det skjedd noe nytt? Noe spennende, kjipt, morsomt eller kult? Hva tenker du om fremtiden?

18 kommentarer

Mette Singo

06.11.2012 kl.18:34

Du ser ut som lille my!!!

06.11.2012 kl.20:36

Så godt å høre fra deg igjen, Anna:)

Livet mitt er like kjedelig som vanlig

Stå på videre jenter:)

Jente96

06.11.2012 kl.21:04

(jeg skriver fordi dere har en blogg som fortjener kommentarer!!)

Livet mitt er en berg-og-dal - bane for tiden. Det ene sekundet er jeg deprimert, og det neste kan jeg danse og høre på musikk og være lykkelig. Ikke mye nytt skjer akkurat..

Jeg klarer ikke å tenke på fremtiden, da flipper jeg ut.

Håper du får en fin kveld <3

Petra

06.11.2012 kl.21:27

Nå for tiden er jeg på vei ned en nedoverbakke. Er kjempeskuffet over meg selv på grunn av at jeg ga etter for "det". "Det" er et annet ord for ting jeg synes er negativt og ikke har lyst til å si rett ut. Og nå er jeg nødt til å snakke med helsesøster (har ikke noe valg, tydeligvis) fordi vennene mine krangler. Ganske deprimerende.

Dementia.

06.11.2012 kl.22:16

Går greit med meg. Det eneste spennende som har skjedd er at Kaizers har kommet ut med nytt album og da ble jeg skikkelig gira og sugen på å dra på konsert, noe som kanskje skal bli noe av, som gjør meg veldig glad. Også syntes jeg du var supersøt på håret på det bildet.

uperfektejenter

07.11.2012 kl.11:46

Petra: Jeg skjønner hva du mener. Veldig lurt av deg å gå til helsesøster, og husk at det kommer til å gå bedre :) Lykke til! Og si fra om du vil snakke om det. -Anna

uperfektejenter

07.11.2012 kl.11:47

Jente96: Det høres både spennende og slitsomt ut. Heldigvis trenger du ikke å ha en plan akkurat nå! Takk i like måte <3 -Anna

Miriam

08.11.2012 kl.23:55

Jeg har ikke vært så lykkelig som jeg er nå på lengee! Det er litt sånn fantastisk. For to uker siden kjente jeg at jeg ikke orket mer. Det var virkelig kjipt. Alt jeg gjorde ble liksom feil og jeg følte meg så liten og dårlig. Men nå for tiden føler jeg at jeg har mestret så mye. En helt fantastisk følelse! Jeg ble blant annet hovedrepresentant til ungdomsrådet fra min skole og har fått mittførste leserinnlegg i Si;D! ("Epidemisk fedmeprat") Det har skjedd så mye som betyr noe for meg.

Jeg ville også bare si tusen takk for at denne bloggen finnes. Dere er dritkule, jeg ser virkelig opp til dere begge! <3

Lupin

09.11.2012 kl.18:55

Et spørsmål helt utenfor tema:

Hvor er den awesome genseren fra?

uperfektejenter

09.11.2012 kl.19:05

Miriam: Gratulerer så mye!! Keep up the good work :)

Lupin: Den er fra herreavdelingen på MTWTFSS WEEKDAY.

Lupin

10.11.2012 kl.21:29

Ikke hettegenseren, men selve genseren om du skjønner. Den "Be kind to animals ..."-genseren. Husket den fra tidligere innlegg. :)

uperfektejenter

12.11.2012 kl.10:46

Lupin: Jepp, det var den jeg snakket om. Hettegenseren er fra Topman. Be kind to animals (or I'll kill you)-genseren er fra herreavdelingen på Weekday :)

Lupin

12.11.2012 kl.18:58

Åja, tusen takk! :D

marengkyss

12.11.2012 kl.20:12

jeg er evig takknemmelig for de som ler av vitsene mine, selv om den som ler mest er meg.

Meg

14.11.2012 kl.09:00

Gah - Jeg føler meg bare deprimert nå, jeg. I skrivende stund sitter jeg, ''geniet'', i et grupperom på ungdomsskolen og ''jobber'' med min spesialtilpassede nerde engelskoppgave. Men jeg har mest lyst å hoppe ut vinduet. Faen ta aaaaalt. Åfy det var godt å fa sagt det.

Meg

14.11.2012 kl.09:03

Jeg beklager hvis jeg fikk alle andre til å bli depresive av å lese komentaren min. mente ikke å få dere i dårlig humør cx

uperfektejenter

14.11.2012 kl.22:11

Meg: Det er helt greit, jeg er glad for at du deler det med oss :) Og så merkelig at du skrev akkurat det, faktisk. For jeg har sittet akkurat sånn så mange ganger. Jeg var også "altfor flink" på ungdomsskolen, og ble sittende alene på egne rom med "mer utfordrende" oppgaver. Herregud, som jeg hatet det. I feel ya. Men du, det blir mye mye bedre på videregående. Hold ut <3

Meg

16.11.2012 kl.20:21

Noe av det beste jeg vet i hele verden er når dere svarer på kommentarene mine :) Dere er fantastiske!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits