Kjære kropps-politi

I dag er vi i Aftenposten! Jeg har jo fått mange reaksjoner på dette og siden jeg ser at det er en gjenganger (både på bloggens og aftenpostens kommentarfelt) svarer jeg like greit på den her, istedenfor å måtte gjenta meg selv til tusen forskjellige mennesker (men så mange av dem er det heldigvis ikke). 

Gjengangeren er "Når du legger ut et provoserende bilde (for å få oppmerksomhet) er det ikke noe synd på deg, du visste at dette kom. Det fungerer ikke å spille offer etterpå".

 

Ja, jeg visste at dette kom. Det betyr ikke at jeg la ut bildet for å få oppmerksomhet rundt meg selv, eller for å få sympati. Jeg la ut bildet fordi jeg har kroppshår og jeg tåler at noen sier at de spyr av meg. Har de noen rett til det? Nei, de har ingen rett til å kommentere på min facebook-profil (som de enkelt kan slette så de slipper se på dem) at jeg er frastøtende. Ja, jeg forventet at noen kom til å reagere sånn, og jeg vil gjerne ta støyten. Det er mange jenter som ikke tør vise fram kroppshår rett og slett pga. reaksjonen, og det er leit. Hvorfor skal vi reagere SÅ kraftig på kroppshår, som er så naturlig? Mitt kroppshår er ikke naturlig, jeg har farget det lilla (og det er ikke noe jeg gjør konstant, det er som regel naturlig farge på det). Men det er ikke derfor folk reagerer.

De reagerer fordi de syns kroppshår på kvinner er ekkelt, og det har de ingen rett til å mene. Jeg skal ikke ta fra noen retten til å barbere seg, men sannheten er at jenter flest presses til å barbere seg rett og slett fordi utseendepresset er enormt (dette gjelder forsåvidt også gutter, som får dritt om de barberer seg - da er de ikke "mann nok"). Derfor viser jeg fram en kvinnekropp med hår, for å venne folk til tanken. Jeg sier ikke at alle skal like det, jeg sier heller ikke at alle skal la håret gro. Jeg bare ber folk om å vennligst holde kjeft om de har noe negativt å si, for det har ingen hensikt. Du skal få gjøre dine greier, så lenge jeg får gjøre mine. Dette handler om gjensidig respekt, og det håper jeg disse kropps-politiene snart kan skjønne. Dette er min kropp, mine valg (forsåvidt også min facebook og min blogg), og du trenger ikke se på den. Men du skal respektere at du har ingen rett til å mene noe om den eller dytte opp i trynet på meg. Jeg dytter ikke kroppshåret mitt i trynet på noen, jeg poster det (sjeldent) på bloggen min eller på facebooken min. Du kan enkelt nok slette meg eller unngå bloggen. Takk for meg. 

 

Elise

 

Edit: TUSEN TAKK FOR ALLE DE FINE KOMMENTARENE! Både på facebook, blogg, mail, alt. Jeg elsker dere lesere så himla mye og med dere i ryggen er det ingenting jeg ikke kan gjøre. DERE ER BEST! <3 

52 kommentarer

Jenny

22.10.2012 kl.17:14

Elise, du er rå. Jeg er utrolig glad for at det finnes jenter som deg der ute! You go girl! :D

uperfektejenter

22.10.2012 kl.17:17

Jenny: Takk! <3

Tilda

22.10.2012 kl.17:24

Helt enig Elise! Ingenting gir noen rett til å slenge dritt. Fantastisk at du er med på å gjøre kroppshår mer akseptert for jenter og ikke lar bøllene ødelegge for deg :)

(og du er supersøt på det bildet!<3)

Regine

22.10.2012 kl.17:26

Selv har jeg ikke noe problem med at jenter velger å ikke barbere seg under armene, det er et valg de selv tar. Personlig har jeg hatt mye problemer med svette, og det er grunnen til at jeg velger å barbere meg. Men nok om det. Det jeg først og fremst vil si er at jeg har stor respekt for både deg og Anna. Stå på videre! :)

- Regine

Mathilde (Glitre)

22.10.2012 kl.17:32

du er så råå, flottflott innlegg :))

ingrid

22.10.2012 kl.17:36

Du tar opp mange viktige og fine saker. Jeg skal ikke fortelle deg hva du skal skrive, men jeg vil foreslå å skrive om NOAH´s demonstrasjon mot pels 10. November rett og slett for å spre budskapet. https://www.facebook.com/events/280975818668978/

uperfektejenter

22.10.2012 kl.17:51

ingrid: Takk for tipset! :)

uperfektejenter

22.10.2012 kl.17:52

Regine: Men må det å la håret gro være et valg? For det virker som at barbering er default for jenter, og det syns nå jeg er merkelig med tanke på at å la det gro er det som er mest naturlig og minst skadelig for kroppen. Tusen takk for komplimentet forøvring, og at du leser bloggen! Det er veldig hyggelig :)

Karianne :)

22.10.2012 kl.18:00

You go girl! Digger deg :)

Karina

22.10.2012 kl.18:01

Synes absolutt ikke du er ute etter oppmerksomhet! Synes du er beintøff som virkelig stolt viser frem at du driter i hva andre mener og står opp for det du mener selv!

You go girl! <3

Helene

22.10.2012 kl.18:09

Det er så fantastisk å lese om noen som ikke lar seg presse! Jeg kjenner at ejg blir helt forferdelig provosert av folk som absolutt skal mene noe om alle andre! At du likosm skal "spille offer" etter å ha lagt ut et "provoserende" bilde er jo latterlig! Hva er provoserende ved det? At du står i mot usunne og hysteriske kroppsidealer? Nei, fortsett å gå med hevet hode, og fortsett å være en herlig og forfriskende inspirasjon i hverdagen gjennom bloggen din!

MandagsMor

22.10.2012 kl.18:22

J..ss! Hår! Også lilla da! :) Ja, du vet å sjokkere, altså.

Her er én (av flere) god grunn til å IKKE barbere seg under armene: - Håret bevarer de feminine duftene i svetten, slik at guttene skal sverme ...

Johanne K

22.10.2012 kl.18:42

digger det!

denne bloggen er som en kopp kakao og et varmt ullpledd foran peisen. <3<3

Jenny

22.10.2012 kl.18:49

Jeg digger deg, Elise! Blir utrolig inspirert av engasjementet ditt, og har anbefalt mange om å sjekke ut bloggen din. Er så UTROLIG enig i feminismestandpunktene dine, og refererer ofte til ting du har skrevet her når jeg diskuterer feminisme med andre. Syns du er smart og flink. Når det gjelder kroppshåret ditt kunne jeg ikke brydd meg mindre om at det eksisterer, men jeg syns det er dritkult at du har farga det lilla :D

acristy

22.10.2012 kl.19:01

Beundrer deg for din modenhet! thumbs up! =3

Maren

22.10.2012 kl.20:21

Dette er ikke ment som kritikk, jeg beundrer stå-på-viljen din! Men jeg bare lurer på hvorfor du farger hårene om meningen er å vise frem kroppen sin så naturlig som mulig? Jeg skjønner at det understreker et poeng, men blir det ikke litt paradoksalt?

uperfektejenter

22.10.2012 kl.20:23

Maren: Nei, jeg ser hvor du kommer fra! Det er flere gutter og jenter enn du skulle tro som syns kroppshår er unaturlig, så jeg startet først med å bare ha det der naturlig, men for å vise at man ikke er ekkel eller "ikke bryr seg om utseende" bare fordi man har hår under armene som jente farget jeg det like godt. For å vise at kroppshår er også forfengelighet og det ser også bra ut. Det er en tilvenningsgreie, og jeg viser det fram lilla for at folk skal se at underarmshår også kan være en del av estetikken. :)

Maren

22.10.2012 kl.20:26

Tommelen opp for deg!

Mai

22.10.2012 kl.20:54

Jeg synes det er så sinnsykt bra at du tar opp dette temaet! Personlig velger jeg å barbere meg under armene, men det er mitt PERSONLIGE valg! Det er som du sier, alt for mange gjør det nok fordi de føler seg presset til det, og det er bare så ubeskrivelig dumt!....

NA

23.10.2012 kl.16:59

KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP =)

-NA, nymfoman sexblogger

Elin

23.10.2012 kl.18:37

Jeg misunner deg den styrken du har til å gå i mot samfunnets skjønnhetsidealer når det gjelder hår, som er helt bisarre i forhold til hvordan vi er skapt! Jeg, på en annen side, er dessverre for redd for hva andre mener og tenker. Nok til å måtte barbere det bort hver gang jeg går med klær som kan vise all form for hår under armene. Hver gang tenker jeg for meg selv, er det verdt det å påkjenne meg denne smerten med å dra høvelen over huden? (For godt er det ikke alltid, i hvert fall når mån må gjøre det flere dager på rad.) Skal jeg velge å la meg selv bli undertrykt som person, fordi flertallet mener at det er den riktige malen for skjønnhet? Du har rett; hold kjeft om det du har å si er negativt for det har ingen hensikt uansett. Folk burde rette seg etter det, så kanskje jeg en dag kan også stå fram med lilla hår under armene og være fornøyd med hvordan jeg er skapt. :D

Du er en sann heltinne som står for dine menigner og en verdig rollemodell! Du må aldri la deg påvirke personlig av negative kommentarer, for alt hva jeg ser en er sterk, ung kvinne som det ikke er noe galt med innvendig(for alt jeg vet da) og ikke minst utvendig! Du er vakker akkurat som du er :)

Stående applaus for deg!

stine Charlotte

23.10.2012 kl.19:22

Du er tøff som tør å gå din egen vei :) Hadde alle vært like tøff hadde nok samfunnet i dag vært mer vant til at folk er forskjellig. For eks at du velger å ikke fjerne kroppshår hadde ingen brydd seg om. Oppdaget denne bloggen for en stund siden, men glemte å lagre linken x) Skal huske det denne gangen :)

Stå på ;D

Julie

23.10.2012 kl.20:16

HAhahaha, dritkult!

Bodøgutt

23.10.2012 kl.21:35

Helt greit det og enig i nesten alt du sier, folk må få gjøre det de vil og så kan de som ikke liker det styre unna vedkommende personer!

MEN, du kanke si at folk ikke har rett til å mene at kroppshår på kvinner er ekkelt! Akkurat som at du har rett til å kreve å bli akseptert for at du velger å ha kroppshår, må du godta at andre synes det er ekkelt. Så JO, man har rett til egne meninger!

Kan være at du bare formlerte deg feil, men jeg vil gjerne ha rett til å ha mine meninger sålenge jeg ikke går å slenger dritt om folk, som ett resultat av dem!

uperfektejenter

24.10.2012 kl.08:00

Bodøgutt: Nei, jeg formulerte meg ikke feil. Du har ingenting med andre menneskers kropper å gjøre, så du har ingen rett til en mening om hva som er rett og galt. Du har ingen rett til å si at noen andres kropp er ekkel, og hvis du genuint mener at kroppshår på jenter er ekkelt så tror jeg det er noe galt med deg. Du kan mene hva du vil om din egen kropp, og godt barbere bort kroppshåret ditt, men jeg merket meg at du skriver spesifikt at jenters kroppshår kan være ekkelt så jeg tviler på at du gjør det. Og hvis du syns gutters kroppshår er helt greit, har du ingen rett til å mene eller si at det er ekkelt på jenter (for det er ingen forskjell på funksjonen til kroppshår på kjønnene). Hvis du snakker hypotetisk om de som mener at det er kroppshår så bytt ut "du"-ene med kommentaren min med "de", jeg var virkelig ikke helt sikker på om du snakket for deg selv eller noen andre.

Jonas

24.10.2012 kl.09:27

Særs usaklig og lite fungerende svar. Nå trør du i din egen felle.

Hvordan kan du ønske å spre et budskap på nettet for aksept for andre, andres meninger og rett til å oppføre seg som de vil - og så fortelle samme gruppe mennesker at man ikke har rett til å ytre egne meninger? I tillegg; hvordan skal du kunne spre tanker om at folk skal være fornøyd med seg selv slik som de er, og så omtaler du personer som har andre tanker om ting enn deg selv som folk som har "noe galt med seg)"?

Er ikke dette i bunn og grunn en ekstremt dobbelmoralsk tanke? Hvordan kan du bruke så store, flotte ord om at kvinner skal kunne se ut, og uttrykke seg, som de vil - men du aksepterer ikke meninger som går i mot deg?

Husk at det er du som våger å trosse konsensusen - da må du godta at mennesker går i mot deg; og du må akseptere deres tanker.

Anonym

24.10.2012 kl.09:29

Hva med jenter som mener at kroppshår på gutter er ekkelt, da? Hvorfor nevner du ikke dem? Det finnes overraskende mange av dem også.

uperfektejenter

24.10.2012 kl.12:19

Jonas: Nei, da misforstår du det jeg sier. Det er fullstendig lov å ha preferanser for hva slags kropper man liker og misliker - men man har ingen rett til å uttale seg om det til vedkommende. Hvorfor skal man si noe negativt man mener om andres kropper når det ikke fører til noe positivt? Det har ingen hensikt. Det er også veldig stor forskjell på ytringsfrihet og krenking. Jeg sier til alle kvinner (og menn) at de skal få være dem de vil og gjøre hva de vil med sine egne kropper og sinn - det innebærer IKKE drittslenging. Jeg har veldig lite tro på at noen blir skadet av andres kroppshår, eller at de kommer til å lide veldig mye om de ikke får sagt til noen at de syns kroppshåret deres er ekkelt. Jeg vil gjerne at alle skal få være seg selv - men ikke på bekostning av andre.
Og det var kanskje litt spissformulert av meg (med tanke på "det er noe galt med deg"), men hvis man på død og liv må få si "JEG syns dette er ekkelt, dere er ekle!" så tror jeg man må tenke seg om litt.
Jeg aksepterer at mennesker går i mot meg, men jeg har mine prinsipper og tanker og jeg aksepterer ikke drittslenging og det kommer jeg aldri til å gjøre. Heller ikke negativitet bare for negativitetens skyld.

Cathrine

24.10.2012 kl.14:11

LOL

Steffen

24.10.2012 kl.16:15

Når det er noen handlinger som ingen ønsker at blir utført mot dem selv, betenker jeg dem som urettferdige eller urimelige handlinger. Jeg er ganske sikker på at det er ingen som ønsker å oppleve drittslegning, og derfor bemerker jeg dem som nettopp uriktige handlinger.

Og jeg mener at man kan ikke rettferdiggjøre uriktige handlinger ved å påstå at man visste at det ville komme. Det ville vært som om det er greit å drepe, for det er jo det man antar når det er krig. Eller at det er greit at det er dødsstraff i verden, for det er jo det som antatt.

La oss si at en politimann dør når han inngår en skuddveksling, og dette for å beskytte befolkningen og sine kollegaer. Var det da helt greit at politimannen døde, fordi han visste hvilken sjanse han tok på forhånd? Selvfølgelig ikke. Av den grunn rettferdiggjør ikke argumentet til gjengangeren, gjengangerens handlinger, etter min rettsoppfatning.

Jannicke

24.10.2012 kl.19:04

Veldig bra skrevet, jeg for min del trives best uten hår, men det er for min egen del! :)

Jente

24.10.2012 kl.22:07

I går hadde jeg en liten kamp med meg selv. Vi har ikke hatt gym på en stund og når vi har hatt gym så har det vært ute med regntøy. Derfor har det ikke vært noen hårfjerning på lenge. Men i går kom jeg på at vi skulle ha gym og begynte straks å stresse. Det å barbere leggene er noe dritt om jeg får si det ærlig. Armhulene er ikke så gale siden det går så fort, men jeg hadde ikke barbert de heller, og jeg har innsett at det lukter bedre med hår under armene.

Jeg dro så og si ut alt jeg hadde i skapet på jakt etter noe jeg kunne bruke og det eneste jeg fant var en shorts siden gymbuksen min var ødelagt. Jeg tok den på og prøvde å si til meg selv at det ikke så så gale ut. Men i min familie har vi ekstremt mørkt og mye hår, faktisk begynte jeg å barbere meg både på armer og bein allerede i 4 klasse fordi jeg skilte meg ut. Jeg stresset, jeg ville ikke. Så jeg leitet etter t-skjorter lenge og klokken begynte å bli ganske mye. Jeg såg ned på beina mine. Nei ikke f... om jeg klarte dette. Jeg satt meg ned på golvet, og satte i gang med en gang - uten vann eller skum. Katten kom krypende og prøvde å bite i skaftet på barberhøvelen, men jeg fortsatte til det ikke var et eneste hårstrå igjen under knærne og etterpå armhulene.

Jeg følte meg som dritt, som om jeg hadde tapt en kamp med meg selv og det jeg står for. Jeg som tørr å skille meg ut, tørr ikke la helt naturlige hår få gro ut. Det er en skam at jeg må kjempe på den måten eller egentlig måtte ha det valget overhodet.

Melbra

24.10.2012 kl.22:24

Missuner deg at du er så modig, jeg setter stor respekt på deg!

Sykt bra blogg, lykke til videre :D<3

Kommeter gjerne tilbake ! :D

Kamilla

24.10.2012 kl.22:32

Synes ikke akkurat hår under armene er det jenter blir "presset" til å fjerne..

Det er vel heller hår nedentil som man kan føle seg presset til å fjerne,.

Men det er min mening da :)

Helene Fuhr

24.10.2012 kl.23:58

Synes du er utrolig tøff jeg! skikkelig bein i nesa, stå på :)

Sander Sigurdsen

25.10.2012 kl.10:29

"Det er fullstendig lov å ha preferanser for hva slags kropper man liker og misliker - men man har ingen rett til å uttale seg om det til vedkommende." Hva er ytringsfrihet for noe? Du kommer med usaklige påstander som at man ikke kan uttale seg om kroppshår. Det kan man. Jeg sier ikke at noen er stygge, men hår under armene på jenter er stygt. Ergo; damer med hår under armene er st*gge. Ikke slemt ment, men verken jeg eller noen jeg kjenner liker hår under armene. Har jeg ikke RETT til å uttale meg om det? Forklar.

uperfektejenter

25.10.2012 kl.13:41

Sander Sigurdsen: Vet du hva, jeg skylder deg ingen forklaring. Det jeg skriver står i klartekst, og du har ingen rett til å komme her og prøve å bosse meg rundt. Prøv å være litt mer høflig neste gang så kanskje jeg gidder bruke tiden min på deg.

Steffen

25.10.2012 kl.18:18

Det er ikke snakk om en rettslig rett, Sigurd.

Og hvorfor i det huleste har du i det hele tatt et behov for å dele en slik mening? Det er hensynsløst og perverst. Din gris.

Regine

25.10.2012 kl.18:22

Vil gjerne svare på det spørsmålet du stilte, angående om det må være et valg at jenter velger å barbere seg eller ikke. I mine øyne er det slik, for jeg føler at uansett hva vi gjør er det som regel valg man tar selv. Valg er i mine øyne ikke nødvendigvis en dårlig ting, men kan være litt skummelt å ha innimellom (da tenker jeg f.eks. innenfor utdanning). Er helt enig med deg i at det ikke bør være et problem at jenter velger å barbere seg. Skjønner du poenget mitt, eller synes du jeg bare snakker (skriver) tull? :)

- Regine

Øyvind

25.10.2012 kl.22:09

Sander: kommentarer på blogging har ingenting med ytringsfrihet å gjøre. Ytringsfrihet går ut på at man kan si hva man vil, innen rimelighetens grenser, uten innblanding fra statlig hold. Teknisk sett står eiere av blogger fritt til å slette alt av innlegg som provoserer dem.

Men om så innlegget ditt *hadde* blitt dekket av ytringsfriheten, forandrer ikke det på det faktum at mobbing og sjikane er galt, og at det er enkelte meninger du helt fint kan holde for deg selv.

Bare at du *kan*, betyr ikke at du *bør*.

Anonym

26.10.2012 kl.00:26

Dette var utrolig tøft!!! Skulle ønske jeg hadde kommet på å farge håret under armene. Dritlei av at andre kvinner og menn skal kommentere min kropp. Hvis du ikke har noe positivt å si, drit i og si det synes jeg, Hva er vitsen med å snakke stygt om andres kropp? Det er bare ufint og lite empatisk. Hele ungdomskolen brukte mine venninner å snakke om andres kropper. For en frekk måte å prøve å regulere andre på! Alle eier sin egen kropp, og det er ingen som har noe med hvordan jeg ser ut. Om jeg har to meter bred rumpe og du ikke liker det, så er det ditt problem. Og det er bare uetisk og lite empatisk av deg å påpeke det. Alle som blander seg i hvordan andre ser ut kan bare drite i det, dere har ikke noe med det!!

LillePille

26.10.2012 kl.21:18

Jeg syns du er fantastisk jeg, Elise. Du tør å være deg selv, er ikke redd for å vise det. Og jeg har virkelig ikke ord for hvor mye jeg ser opp til deg. Du er et forbilde for mange, også for meg. Jeg heier på deg, alltid. Håper du vet det (selv om jeg suger på å kommentere på bloggen deres osv.) Hver gang jeg ser dere i avisen, tenker jeg bare "yess!" for jeg syns det er så fint at dere gir helt f*** i janteloven og alt det der. Stå på <3

Diana

29.10.2012 kl.00:18

gad digger bloggen og deg!!!! :) U r awesome XD

L

29.10.2012 kl.21:09

Du er vakker, herregud, og du kunne ikke hatt mer rett.

supergirl

07.11.2012 kl.15:18

du er veldig tøff og alt sånn, men du kan ikke så at andre ikke har rett til å mene at det er ekkelt. det har med ytringsfrifet å gjøre, noe som vi faktisk har i norge

uperfektejenter

07.11.2012 kl.19:45

supergirl: Selvfølgelig er det lov å mene at det er ekkelt. Jeg synes at makrell i tomat er skikkelig ekkelt. Det betyr ikke at jeg går bort til enhver person som spiser makrell i tomat og sier "ÆÆÆÆSSSJ HERREGUD AT NOEN ORKER Å TA PÅ DEG". Hvorfor ikke? Fordi det er frekt. Ytringsfrihet gjelder ikke personangrep.

Og hvorfor er det ekkelt? Virkelig. Ikke bare er det 100% naturlig (med unntak av fargen). Gutter har også hår under armene. Hvis Elise hadde photoshoppet fjeset til en mann oppå fjeset sitt, hadde det da ikke vært ekkelt? Hår under armene hos begge kjønn var helt normalt frem til 1900-tallet, det at det er ekkelt har kun med samfunnsskapte normer å gjøre. Det synes jeg er verdt å stille spørsmålstegn ved. -Anna

uperfektejenter

07.11.2012 kl.19:51

Og herregud, jeg må bare legge til en ting til. Å klage over mangel på ytringsfrihet fordi man ikke har rett til å si til en person at man synes han/hun er lite attraktiv, er virkelig drøyt! Det finnes land hvor man faktisk ikke har ytringsfrihet, hvor man blir satt i fengsel for å ytre en politisk mening. Det er respektløst å misbruke det begrepet, ikke bare mot Elise, men mot alle som faktisk kjemper for ytringsfrihet. -Anna

19.11.2012 kl.18:51

Man har rett til å mene, men man kan tenke d, ikke snakke stygt.

uperfektejenter

19.11.2012 kl.19:02

Anonym: Helt riktig. Tanken er fri, men har man ikke noe pent å si kan man godt holde det for seg selv. Det tror jeg aldri har skadet noen :)

29.11.2012 kl.23:56

Jeg syns det er et viktig tema du tar opp. Det er fryktelig mange som misforstår det vi kaller ytringsfrihet og bruker særlig internett som en mulighet til og formidle absolutt alt de tenker og mener om alt og alle. Selv om du sitter bak en skjerm og vedkommende ikke ser deg har du ingen rett til og fortelle personen på feks. en blogg at h*n er stygg, dum, tykk, tynn eller har stygg hårfarge. Det er ingen som er interessert i og høre alt du tenker og mener til enhver tid. Poenget er at du aldri ville gått bort til en person på gaten og lagt ut i det vide og det brede om utseende, personlighet eller politiske synspunkter. Jeg syns det er en uhyggelig utvikling hvordan både unge gutter og jenter på 14 og menn og kvinner på 45+ sitter trygt hjemme og synser og mener noe om alt og alle. Vi har alle våre fordommer, vi går på gaten og ser på andre, synser og tenker vårt. Forskjellen er bare at vi ikke går nedover Bogstadveien og skriker ut alle våre obervasjoner mens vi går, vi tenker det. Ytringsfrihet betyr at du ikke skal forfølges for dine meninger i viktige saker som gjelder feks politikk, ditt lands velferd eller samfunnsrelterte problemer. Det betyr IKKE at du har rett til og fortelle halve verden at du syns noen har ekle armhår offentlig.

Helten min!

07.12.2012 kl.20:48

Fy faen, du er helten min! Digger deg så utrolig mye og du er en stor inspirasjon!

Karola

07.01.2013 kl.21:13

Det handler vel mer om høflighet, for man har da alltids LOV til å kommentere noe stygt og ekkelt når det er et åpent kommentarfelt. Risikoen er jo da at den stygge kommentaren blir slettet, eller at vedkommende får masse kjeft tilbake (siden det virker som de fleste er i enighet her)

Og hvis man får ekle kommentarer under et bilde på facebook, foreslår jeg at man tar en titt på vennelista si og sletter disse menneskene som TYDELIGVIS ikke er vennene deres.

Jeg liker bloggen deres, det er den eneste jeg vet om som har flere temaer enn slanketips og dagens outfit.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits