Goodreads

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker bøker. Bokhylla mi ble fyllt opp for lenge siden, så nå har jeg begynt å legge bøker i en boks under senga. Den er stor og den er nesten full, den og. Jeg leser når jeg får tid, og det er ingen ting som gjør at jeg slapper av like mye som en god bok. Akkurat nå leser jeg ferdig How to Be a Woman av Caitlyn Moran og jeg har nettopp begynt på den nye boka til J.K. Rowling, The Casual Vacancy! (Takk til Marcus som tok den med seg hjem fra England til meg <3 )
 

Poenget er at noen ganger er det fint å holde oversikt over hvilke bøker man har lest og hvilke man har lyst til å lese eller få tak i. Jeg vil anbefale den fantastiske siden Goodreads.com. Jeg har bruker der og skriver inn bøker jeg har lest og hva jeg leser for øyeblikket. Det er også et lite push til å bli ferdig med bøkene på "Currently-reading"-lista om de har stått der litt lenge. Lesing er bra for sjela, uansett om du leser en bok i uka eller bruker tre måneder på den. Alle må lese i et behagelig tempo, for det er da man greier å nyte en bok ordentlig. Jeg vil gjerne ha venner på Goodreads, og finne flere som liker samme bøker som meg. Dere kan gjerne også anbefale meg bøker i kommentarfeltet, jeg vil alltid lese mer! Og da kan det godt hende jeg skriver om det her (det planlegger hvertfall jeg og Anna med både How to be A Woman og The Perks of Being a Wallflower.)

HER er min bruker på goodreads, registrer dere gjerne og bli venn med meg!  Vi lever i en verden med veldig mye teknologi, så noen ganger er det godt å ta vare på det gamle og fine. Bøker lever videre, håper dere vil bli med på å vise det til verden. :)

Elise 

7 kommentarer

Caroline - Bokbudeiene

21.10.2012 kl.13:34

Goodreads er fantastisk! Dog for de som ikke er like flinke i engelsk er jo også bokelskere.no å anbefale! Rundt juletider er det så lett å bare sende link til ønskelista si på bokelskere til familie og venner, og så vet man at man får noe man ønsker seg!

Om jeg skulle anbefale en bok så ville det enten vært The Art Of Fielding av Chad Harbach, Just Kids av Patti Smith, Invisible Monsters av Chuck Palahniuk eller Perfume av Patrick Süskind :)

acristy

21.10.2012 kl.13:53

Helt enig, det er ingenting jeg slapper mer av enn en god bok å lese<3

Og "The Perks Of Being A Wallflower" er en av de nydeligste bøkene jeg har lest noensinne^^

Skal definitivt sjekke ut den nettsiden! c:

Lupin

21.10.2012 kl.19:35

The Casual Vacancy leser jeg også nå! Fikk tak i den i Frankrike., wohoo. :D

Og The Perks of Being a Wallflower er så søt, nydelig, alt. Ble så skuffet da filmen ikke skulle komme ut i Norge, har hørt den er så bra, men nå har de heldigvis ombestemt seg! Kan ikke vente med å se den!

Aslak

21.10.2012 kl.21:39

Lesing er best, så jeg lager profil på Goodreads nå. Vet ikke hva jeg skal bruke den til, men det finner jeg sikkert ut av. ^^

Øyvind

21.10.2012 kl.22:21

Goodreads er en flott side:)

Karina

21.10.2012 kl.22:54

Så Caitlin Moran på et svensk talkshow om litteratur forleden, jeg falt for håret hennes, hehhehe.

Men boken hennes virker virkelig som en god bok!

Tora

22.10.2012 kl.20:53

Hei! Eg leser og den boken, How to Be a Woman, bare på norsk. Her er et par boktips til deg som virker som en beintøff jente (og muligens ute-av-eller-inne-i-skapet feminist?):

Anbefaler å lese litt feministisk litteratur som; Kvinner (Marilyn French), Feministhåndboka og Det andet køn (Simone De Bevoir). Tror du vil ha god nytte av det, og sikkert en del du vil få bruk for når du legger ut tanker og innlegg på bloggen. Elsker den forresten! Fantastisk opplegg, du er tøff!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits